Gå videre til innhold
Vi må alle bidra ved å ta gode og riktige miljøvalg. I Fargerike har vi mange miljøvennlige løsninger til hjemmet.
Vi må alle bidra ved å ta gode og riktige miljøvalg. I Fargerike har vi mange miljøvennlige løsninger til hjemmet.

Pressemelding -

Fargerikes miljøfavoritter: 4 miljøvennlige valg

Vi pusser opp hjemmene våre som aldri før, og det er viktig å ta gode og varige valg! Som en følge av tiden vi lever i, har vi i Fargerike fokus på miljøvennlige og trygge produkter. Å gjøre det enklere å ta miljøvennlige valg, hjelper vi gjerne til med. Vi har mange produkter og løsninger som kan gi miljøgevinst på ulike måter, og her har vi funnet frem våre favoritter! 

miljøvennlige produkter - med helt unike egenskaper!  1. Luxaflex. Visste du at du kan spare strøm og miljø med rett skjerming?

Når vi snakker om solavskjerming, tenker vi som regel på å skjerme mot solen. Og ja, det gir et bedre inneklima og et bedre miljø. Men visste du at en den også skjermer mot trekk og kulde? Dét er noe som kan hjelpe oss med å bruke mindre strøm. La solen skinne inn på dagtid i vinterhalvåret - la den varme opp rommene. Om kvelden trekker du for gardiner og solskjerming, så holder du varmen inne gjennom natten. 

2. Gardiner - fra noe du drikker av hver dag! 

Årets store nyhet, "Whisp" fra Prestigious Textiles, kommer i 25 vakre farger og er laget av resirkulerte plastflasker! Det er dessuten blitt brukt mindre vann i produksjonen under fargesettingen, som et ytterligere sparetiltak. Sjekk gardinens myke og behagelige fall.


3. Gulv. Helt karbonfrie, ja, faktisk på minussiden!

Det vakre gulvet "Wise" er en av våre stoltheter. Utviklingen og produksjonen av dette gulvet kommer fra bærekraftig korkeik. Kork, tenker du? Ja, brorparten av gulvet er laget av kork, men utseendet er tidsriktig og overflatene ser ut som stilfullt tregulv. Fordi kork er et fornybart materiale, er korkgulvene karbon-negative. Dette gulvet er varmt å trå på, lyddempende og den slitesterke kvaliteten er fantastisk!

4. Maling. Grønn i mange farger

I dag tar vi det for gitt at malingsproduktene er testet, sjekket og utstyrt med Svanemerke. Men slik har det ikke alltid vært. På 90-tallet kom strenge regler, og regelverkene blir strengere år for år. Det skaper trygghet, og gjør det mer hyggelig å holde på med malingsjobben. Kanskje kan du droppe å kjøpe nytt, og heller gi det et malingsstrøk? Og du, husk at gjenbruksstasjonen er vår venn. 

Når du velger produkter hos oss, har vi allerede tenkt litt i forkant. Spør oss om produkter som er gode for både deg og miljøet. 

Ved å ta vare på det vi har, tar vi også vare på miljøet!

Related links

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 101 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold