Gå videre til innhold
Heksetimen
Heksetimen

Blogginnlegg -

Månedens farge: Nattsvart heksetime


Heksetimen FR1134 er en mørk, mystisk og sofistikert farge, og den passer perfekt for deg som drømmer om et moderne og stilig hjem. Denne mørke nyansen oppfattes som nesten sort. Den gir et elegant og eksklusivt preg på rommet, og en lun og god følelse. 

Nesten som på hotell
Den såkalte hotell-stilen er fortsatt populær i det norske hjem, og for å lande denne stilen er det jo et must med mørke vegger! Vil du ha denne eksklusive stilen, kan du la deg inspirere av luksuriøse materialer, og detaljer i messing og metall. Og ikke glem de grønne plantene! Å blande naturens grønne farger med Heksetimen på veggene, skaper en utrolig fin effekt i rommet. Mørke farger fremhever både planter og det øvrige interiøret.

Skaper dybde
Mange synes at mørke farger på vegger er fint, men at det får rommet til å se mindre ut. Det er ikke helt sant. Noen ganger får mørke farger faktisk et rom til å se større ut. Spesielt i små boliger kan én mørk vegg gi inntrykk av å være et ekstra rom i rommet. Det mørke skaper en egen dybde. Hvis du i tillegg lar vegger, lister og tak få samme farge, får du gode overganger som er med på å gi en større romfølelse.

Helt matt
Matte vegger er i vinden som aldri før. Mørke og fløyelsmatte flater oppleves som både elegant og tidløst, og gir en behagelig følelse - helt uten reflekser. Det er mye enklere å skape et koselig og lunt rom med mørke farger enn med helt lyse, så enten du vil ha hotell-stilen eller den lune følelsen, er Heksetimen en god kandidat.

Related links

Emner

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold