Gå videre til innhold
Grønne planter og gule vegger, finn frem optimismen og tenk grønt!
Grønne planter og gule vegger, finn frem optimismen og tenk grønt!

Blogginnlegg -

Nytt år, nye trender

Vi har lagt bak oss et spesielt år, og mange av oss har tilbrakt mye tid hjemme. Når man er mye hjemme, er det lett å se hva som bør utbedres, fikses og oppgraderes. Har du planer om å pusse opp i året som kommer, er du kanskje nysgjerrig på hvilke trender som gjelder?

På grønt nivå

I forbindelse med fargetrender ser vi sporene av bærekraft og natur. For å bruke en terminologi som vi har blitt kjent med i det siste, så trives vi godt på grønt nivå også når det gjelder fargevalg. Fargene som dominerer nå er grønt, slik som vår bestselger Timian FR1355


Årets farge i 2022 er den gule Stråleblink FR2272, og stadig flere kommer til å velge gule toner framover – alt fra oker til det lysegule. Kanskje illustrerer det vårt behov for optimisme i kjølvannet av en pandemi?

Fondveggen – en klassiker

Om du er usikker på hvilken farge du skal velge, så prøv en fondvegg! Fondveggen er på vei til å bli en klassiker. Du må ikke nødvendigvis male en fondvegg, du kan også lage en fondvegg i form av bambus. Tapet er også på vei inn igjen, og det er særlig fire trender som gjelder: det vågale, klassiske, florale og strukturelle. På de mest populære tapetene kryr det av blomster, fugler og store, vakre mønstre. Tapetene skal være frodige og romantiske nå.

Litt å gå på

Trenden går også mot at vi tør litt mer med tanke på gulv. Vi ser på ulike farger, mønstre og teksturer, og kanskje velger vi en litt mer frodig og vågal stil. Den siste tiden har dessuten tepper fått et oppsving, og mange velger seg for eksempel et mykt teppe på soverommet. Men det som ikke går av moten er det lyse eikegulvet. Det er vakkert, naturlig og slitesterkt. Om du har spørsmål om farger eller trender, er du alltid velkommen til å kontakte oss i Fargerike!Tekst: Core Content for Fargerike til Bonytt´s 80 årsjubileum.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold