Gå videre til innhold
Gult er en farge som er på full fart tilbake i trendbildet, i 2022 lanserte Fargerike gulfargen Vårtegn.
Gult er en farge som er på full fart tilbake i trendbildet, i 2022 lanserte Fargerike gulfargen Vårtegn.

Blogginnlegg -

Månedens farge: Fargen som passer til alt - Vårtegn

At gult er kult, har vi hørt mange ganger, men akkurat nå er det mer sant enn på lenge. Gult er en nemlig en farge som er på full fart tilbake i trendbildet, og månedens farge Vårtegn er perfekt for deg som vil kaste deg på trenden.

– Folk ønsker seg fargene tilbake i hjemmene sine nå, og veldig gjerne gult. I forbindelse med Årets farge 2022 lanserte vi et fargekart med en rekke nye gulfarger, og en av dem er Vårtegn, forteller Tale O. Henningsen som er kreativ leder i Fargerike.

En lys og glad farge
Vårtegn er den perfekte fargen for deg som vil hive deg på den gule fargetrenden, men ønsker å tone uttrykket litt ned. Den duse, gule fargenyansen er dempet og gir et rolig inntrykk. Den gjør seg godt på store veggflater, både på kjøkkenet, i stue, på soverommet eller i gangen.

– Vårtegn er en lys, lett og glad farge. Den passer til flere ulike stilretninger, og fargen gjør seg spesielt godt i kombinasjon med ton-i-ton i gult eller med dype kontraster på interiørdetaljer, sier Henningsen.


Klassisk kombinasjon: 
Selv om vi hver måned presenterer en farge, er nøkkelfargene til selve hovedfargen like viktig. Blått og gult er en klassisk kombinasjon. Dørene i Fløyel gir en egen spenning til det gule. 

Sofistikert: De naturlige og maskuline fargene i brunt demper og roer det gule og gjør rommet mer sofistikert og voksent.

Helt perfekt: Finnes det en perfekt fargekombinasjon? Det er det bare du som kan bestemme. Men gult med hvitt er alltid delikat. 

Gul glød: Gule, vakre toner gløder sammen med sterke rosatoner. Velg farge som Kimono og Peon for et lekent og voksent preg på samme tid.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold