Gå videre til innhold
Årets Fargekart fra Fargerike - Fargerikes Tidløse Favoritter.
Årets Fargekart fra Fargerike - Fargerikes Tidløse Favoritter.

Blogginnlegg -

Nytt fargekart med folkets favoritter

I snart 30 år har vi i Fargerike utviklet unike farger. Mange av dem er designet spesielt til Årets Farge, men de aller fleste er laget til ulike prosjekter for kundene og butikkene våre. 

Folkets favoritter
– Vi vet at de rolige, myke fargene er favoritter blant våre kunder, så i dette kartet har vi satt sammen en harmonisk palett i denne sjangeren. Resultatet er 126 moderne og tidløse farger. I tillegg har vi trukket frem tre ulike farger og vist disse i fire ulike glansgrader, sier Tale O. Henningsen, kreativ leder i Fargerike. 

Fargene vil harmonere både vertikalt og horisontalt, noe som gir mulighet for spennende nye fargekombinasjoner. 

I våre butikker finner du Fargerikes favoritter i form av store, fine fargelameller. På den måten er det enda lettere å velge den perfekte fargen til ditt interiør-prosjekt.

Det er bare maling!
Noen ganger kan det være fint å se på hjemmet med nye øyne. Få tips og ideer, samkjørt med egne ønsker og forventninger. Våre konsulenter har både kompetanse og hjerte for interiør, og hjelper deg gjerne med å skape ditt drømmehjem. Velkommen innom butikken for en uforpliktende prat.

Har du lyst til å endre veggfargen, men tør liksom ikke å ta steget?
Fortvil ikke – det er bare maling! Blir det ikke som forventet, kan du male over. Her er uansett noen tips:

Slik finner du den perfekte fargen

Samle dine fineste inspirasjonsbilder og bruk elimineringsmetoden. Hvilke farger har bildene du sitter igjen med? Er de lyse eller mørke? Varme eller kalde? Finn tilsvarende farge i fargekartet eller hos Fargerike-butikken. Fargen trenger ikke være identisk, men velg den du liker best. 

Kjøp en prøveboks, mal på et lerret og heng opp. Hvordan er fargen om kvelden og i morgenlys? Er den perfekt, eller bør den kanskje være litt lysere? Å finne farge er en øvelse for magen. 

Kjennes det fint, kommer det til å bli kjempefint!Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold