Gå videre til innhold
Lag på lag med toner, både i den varme og kalde delen av det nøytrale spekteret, gir en perfekt balanse til alle rom.
Lag på lag med toner, både i den varme og kalde delen av det nøytrale spekteret, gir en perfekt balanse til alle rom.

Blogginnlegg -

Nøytrale toner er våre nye favoritter

I 2022 er en av hovedtrendene de lyse og nøytrale tonene, og det er langt i fra kjedelig! De nøytrale tonene har nemlig mange personligheter. Nøytrale nyanser er både smakfulle og harmoniske, og skaper et lunt bakteppe for møbler og interiør. I en nøytral fargepalett inngår alt fra lyse, nøytrale farger som krem og hvitt, til mørkere nyanser som mørke jordfarger eller steingrå og gjerne blå og grønne fargenyanser. Ved å kombinere ulike nøytrale farger, skaper du en vakker harmoni. Bare se her!

Helt naturlig: Ved å ta i bruk de helt hvite tonene, får den beige fargen Elvesand en egen renhet over seg. Elvesand er en lys og lett beigetone som er inspirert av naturelementene. Du kan trygt velge marmor til denne fargen. Marmor er supertrendy, og det er en trend som vil vare i årene som kommer. Harmoni:
Se hvor fin Elvesand er sammen med blå toner. Velger man de riktige kalde og varme tonene mot hverandre, dannes en helt egen harmoni. Se på teppet mot tregulvet og den mørkeblå veggen mot den lyse, varme beigetonen. Velg det kjølige mot det varme for å unngå at rommet blir kjedelig og tungt!

Jordet: Jordaktige toner fremheves ekstra godt med sorte detaljer. Enkle elementer med ulike overflater gir dybde og blikkfang.

Stille rom: Til de varme nøytrale nyansene, er pasteller perfekt. Rosa og lyseblått gir dette rommet et luksuriøst og rolig preg.

Naturmaterialer: De nøytrale nyansene passer godt sammen med naturmaterialer som treverk og skinn. 

Natur på tapetet: Tapet egner seg godt i denne naturlige stilen. Her er et tapet fra Borås-kolleksjonen "Mix Metallic". Buede åpninger er også et perfekt tilskudd til trendene i 2022, og tilfører rommet en dæsj med glamour.

God kombinasjon: Elvesand er en lys beige tone med et gyllent slør, og den passer perfekt på stueveggene. Her har vi brukt interiørartikler i samme farge-familie, men i mørkere toner. Det gir en trygg kombinasjon og balanse mellom fargene.

Tips: Lag et moodboard med dine favoritter!

I våre butikker finner du flere fargekart i nøytrale toner, både med mørkere toner og lysere. Vi hjelper deg gjerne. 

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold