Gå videre til innhold
I Fargerike butikkene finner du nå nye vakre tapeter.
I Fargerike butikkene finner du nå nye vakre tapeter.

Blogginnlegg -

Høstens tapet-trender: Mye fint på tapetet!

Er du nysgjerrig på høstens tapet-trender? Bra, for nå er endelig høst-nyhetene i våre Fargerike butikker! Noen av dem får oss til å drømme tilbake til tidligere tider mens andre tar oss med inn i fremtiden, sier kreativ leder Tale O. Henningsen.

Høstens kolleksjoner viser et eldorado av farger og mønstre, og det blir ikke vanskelig å finne din favoritt. Vi ser fargeglede, drømmende hager, inspirasjon fra reiser, blomster i mange varianter og selvsagt et bredt spekter av ensfargede tapeter. Vi slår et slag for tapet på veggene denne høsten, enten det er nostalgi eller med en moderne vri. Vi er nemlig sikre på at tapeter gjør oss litt gladere!

Botanical
Botanical er en frodige kolleksjon med et vell av farger, som gjør det lett å finne din favoritt.

Botanical

I denne kolleksjonen har vi valgt ut ulike temaer og satt sammen et virkelig stort knippe med gode tapet-design. Kolleksjonen er som et flott og nyttig oppslagsverk der vi blir kjent med tapeter og også finner ut hva vi liker. Enkelte design finnes allerede som bestselgere i andre kolleksjoner og vi tar dem gladelig med oss videre. Her er det altså bare å boltre seg i blomsterdesign, jungel, flotte ornamenter og mye mer.

Nara
Delikate rolige toner passer perfekt inn i de skandinaviske hjemmene. Den evigvarende flørten med japansk zen stil har gitt oss denne kolleksjonen.

Nara

Nara tar oss med på en harmonisk reise til Japan. Her er det enkle tapet-design i fine farger, og noen viser seg på en markant og herlig måte. Det er flotte bladmønstre, treformasjoner og noen grafiske elementer med historisk sus. Nara innbyr til refleksjon og er absolutt verdt å ta en nærmere titt på i ro og mak

Jack n´Rose
Jack n´Rose har alt en kan drømme om til barnerommet.

Jack’n Rose

Tiden er inne for å lansere en ny tapet-kolleksjon for barnerommet! Denne kolleksjonen inneholder et hav av muligheter og vi lover at tapetene fører barna (og de voksne!) inn i en drømmeverden. Her er det blant annet dinosaurer, dyr, luftballonger og herlige scener fra skogen. Vi finner også noen fantastiske medaljong-mønstre som gir rommet noe helt spesielt.

Tahiti
Nyt de eksotiske tapetene fra kolleksjonen Tahiti. Den lille øya i Stillhavet har inspirert kunstnere i alle tider.

Tahiti

Dette er en tydelig og kraftig tapet-kolleksjon som er inspirert av maleren Paul Gauguin og det livet han levde på Tahiti på slutten av 1900-tallet. De håndmalte designene er som hentet ut fra en eksotisk drømmeverden og de er egenartede og kunsteriske. Her er mulighetene mange for å mikse ensfarget med mønster og skape flotte rom.

Cascading Gardens
Vi kan ikke få nok av det eksotiske. I denne kolleksjonen tar Storeys designere oss med til en verden vi ikke har her hjemme i Norge.

Cascading Gardens

Tapetene i denne kolleksjonen er herlig overdådige og i et vell av farger og mønstre. Her bringes du inn i drømmende hager hvor tropiske planter vokser i alle retninger, og der vi også finner dyr og fugler. Kolleksjonen inneholder også spiletapet i fire farger som ble lansert tidligere dette året. Ta et dykk inn i et mylder av natur og gled deg over den glade frodigheten.

Sans
Vakre rolige toner i nøytrale farger gir et perfekt bakteppe til å gi rommet ditt en helt personlig vri, enten det er klassisk eller bohemsk stil du liker.
Sans

Vår bestselgende kolleksjon Sans har nå fått tre nye farger som kan sammenlignes med malingsfargene Muskatnøtt, Antique brass og Caravan. Dette er flotte farger, og med dem vil Sans-serien bli enda mer komplett.

Blogginnlegg i samarbeid med Storeys tapeter.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold