Gå videre til innhold
Gylne gule toner er fantastiske sammen med detaljer i kjølige toner.
Gylne gule toner er fantastiske sammen med detaljer i kjølige toner.

Blogginnlegg -

Nytt fargekart: Gul glede

Gult tilhører sommeren og er en gledens farge. Til vårt nye fargekart har vi valgt de gylne myke nyansene fra solen og naturen rundt oss.

– De gylne, gule nyansene har vært fraværende en stund, men nå finner de myke, varme og delikate fargene veien opp på veggene våre igjen. Sammen med brune toner, får vi en klassisk og sart undertone, sier Tale Henningsen, kreativ leder i Fargerike. 

Gylne tider
Gult er solens farge. Den uttrykker lys og glede, og minner oss om varme, modenhet og sunnhet. Enten du er på jakt etter en frekk statementfarge som er oppløftende og optimistisk, eller noe mer klassisk og delikat, kan du finne en gulfarge som passer for deg. 
– Gule farger gir en entusiasme og lun varme til rommet. Fargen kan gi et behagelig og dempet uttrykk i dusere variasjoner. Gule farger fungerer godt på store veggflater, sier Henningsen.

En hyllest til solen og naturen
I Fargerikes nye fargekart, hyller vi denne paletten som har funnet sin inspirasjon fra solen og naturen rundt oss.
–Lune, gule farger er en avspeiling av selve lyset. De dypeste valørene gir jording og trygghet med gode, gylne undertoner som tilfører varme selv i mørke partier. Framme i lyset blir fargene lette og luftige, og løfter frem detaljene rundt seg til en nydelig harmoni.

Ønsker du flere gule farger? Kom innom en av våre butikker! I fargeviften vår bugner det av gult i alle valører.


Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold