Gå videre til innhold
Nå lanserer Fargerike to nye fargekart
Nå lanserer Fargerike to nye fargekart

Pressemelding -

Fargerike lanserer to nye fargekart

I disse dager lanserer Fargerike to nye fargekart for sommeren 2021. Denne gangen er det blått og gult som står i fokus. 

– Farger er viktig for folk, spesielt nå, etter et langt og tøft år. Det er ikke tilfeldig at det er blått og gult som nå feier over det ganske land. Blått er fargen som de fleste nordmenn elsker. Fargen inviterer til ro og hygge, mens gul er fargen for glede og energi. Og nettopp glede og energi er det nok mange som trenger nå, sier Tale Henningsen, kreativ leder i Fargerike.

Fra gråmalt til fargerik
Sommerens fargekart er fortsettelsen på en trend som ble fanget opp i fargekartet "Myke Nyanser" fra 2016.
– Da vi lanserte "Myke Nyanser" hadde verden vært ganske så gråmalt i flere år. Nå har vi løftet fram nyansene på nytt og presenterer dem i en ny form, forteller Henningsen.

Denne gangen har Fargerike brutt de opp i egne fargepaletter, og ikke minst ristet litt i fargene som vi allerede har hatt med oss lenge. 
– Fargene er fortsatt de samme vakre, myke variantene, med bestselgere som Tåke FR1370 og Perlesukker FR1335. Lamellene er ekte maling, og i matt utførelse. Det er superlekkert og har akkurat passe eksklusivt uttrykk som vi ønsker til denne litt monokrome verden. 

Helt matt
I vårt fargestudio har vi fargelameller med en litt høyere glans. Det er du som bestemmer glansgraden på fargen du velger, enten du vil ha matt, silke eller en høyglans til detaljer. Men akkurat til dette kartet er det matt, sier Henningsen.

Kjølig blått og gyllent varmt
Etter nøye utvelgelse har ni av Fargerikes vakreste blå nyanser funnet veien inn i det blå kartet. På samme måte har de sett på det gylne. 

Til det blå kartet har vi mange mørke og delikate toner. Dette er toner som passer perfekt til de lyse gulvene våre. 


Fargene Dugg FR1344 (vegg foran) og August FR1372 (vegg bak) gir en vakker ramme til rommet. 


De gylne gule nyansene har vært fraværende en stund, men nå finner de myke, varme og delikate fargen veien opp på veggene våre igjen. Sammen med brune toner får vi en klassisk og sart undertone. 


Nymåne FR1338 gir rommet et delikat preg. De vakre panelene lar fargen leke i lyset.

I vårt fargestudio står du fritt til å velge akkurat den fargen du selv vil. I fargekartene er det fokus på inspirasjon til sammensetninger av farge på vegg, gulv og ikke minst materialbruken og stilen i selve rommet. 


Related links

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 94 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold