Gå videre til innhold
Månedens farge er sennepsgule "Humle"

Blogginnlegg -

Månedens farge er sennepsgule "Humle"

Gule farger er definitivt moderne! Årets Farge 2022 hos Fargerike er "Stråleblink", og denne måneden har vi valgt ut den litt mørkere og rundere gultonen "Humle".

Varm farge
– Humle er en varm, sennepsgul farge som bringer mye farge inn i rommet. Fargen kommer til sin rett i kombinasjon med gulldetaljer, hvite og brune interiørartikler og lune tekstiler som gulvtepper og deilige pledd, sier Tale Henningsen, kreativ leder i Fargerike.

Hun forteller at gult gir varme til alt fargen berører, og at det er en farge som tar bort mismotet og gjør oss klare for en ny start.
– Gult er som en liten dråpe sollys som gjør det hvite mindre hardt og det sorte lunere. Fargene blir rett og slett litt mildere stemt når man tilfører litt gult, sier hun.

God og gul helhet
Ønsker du å tilføre Humle til hjemmet ditt, men er usikker på hvordan du skal bruke de gule fargene? Lag deg et moodbord, som gir deg overblikk over helheten, anbefaler Henningsen.

– Legg elementer sammen og se om du klarer å skape en god helhet. Her viser vi deg hvordan du fargesetter og kombinerer andre farger med varme "Humle".

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold