Gå videre til innhold
Fargerike vant pris for godt PR- og kommunikasjonsarbeid

Pressemelding -

Fargerike vant pris for godt PR- og kommunikasjonsarbeid

De siste ti årene har Mynewsdesk arrangert Nordic PR Awards for å løfte og feire godt PR-arbeid blant kundene sine. Dette året er intet unntak, og etter grundige vurderinger av de nominerte, ble vinnerne annonsert denne uka. Fargerike vant Nordic PR Awards i kategorien "Newsroom of the year Norge".

– Det er med stor fryd vi tar imot denne hedersbevisningen. Gjennom hele 2021 har vi jobbet målrettet med en overordnet plan med fokus på tidsriktige og interessante pressemeldinger og mer uformelle blogginnlegg, forteller kreativ leder i Fargerike, Tale Olivia Henningsen. 

Hemmeligheten bak suksessen
Ved å ta i bruk flere ressurser internt, har Fargerike funnet en plattform som byr på muligheter for å få på plass et variert innhold til alle kunder. 
– Mynewsdesk tilbyr et bredt spekter av muligheter for å nå ut og fram til kundene våre, og disse mulighetene har vi utnyttet til fulle, sier Henningsen. 

Inspirerende og interessant innhold
De siste ti årene har Mynewsdesk arrangert Nordic PR Awards for å løfte og feire godt PR-arbeid blant kundene sine. I år mottok Mynewsdesk hundrevis av innsendte nomineringer med fantastiske eksempler på PR- og kommunikasjonsarbeid på høyt nivå, og etter grundige vurderinger av de nominerte, ble seks vinnere annonsert denne uka. Fargerike tok seieren i kategorien "Newsroom of the year Norge". 

Dette er juryens begrunnelse:
"Vinneren av «Newsroom of the year Norge» tikker alle boksene for et vellykket nyhetsrom ved å skape inspirerende og appellerende historier med en naturlig kobling til produktet. I tillegg har de med stor suksess klart å holde seg top-of-mind med kontinuerlig, velprodusert og interessant innhold som fanger leseren og oppmuntrer til videre lesing".

Vinneren er: Fargerike

Related links

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 96 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold