Gå videre til innhold
I januar velger vi fargen Diva som vår favoritt.
I januar velger vi fargen Diva som vår favoritt.

Blogginnlegg -

Diva er månedens farge-favoritt!

I 2017 lanserte Fargerike Årets Farge - Rødt. Rødt ble delt inn i fire ulike stiler; Nostalgisk ro, Djerv lek, Østenfor sol og Urban eleganse. 16 nye farger ble presentert, og av disse har fargen Diva blitt en stor favoritt. 

Vi viste fargen frem i stilen Urban eleganse, men se hvordan Diva FR1195 endrer temperament så fort vi finner frem en annen stil. 

Eksotisk: Satt sammen med pasteller, bruker vi hele spekteret av toner. Hvite lister og hvite fjær, og Malawi-sofaen sprøytemalt i fargen Marmor FR11171. Satt sammen med den grønne palmen og art deco-mønsteret i puten fra Pagunette, får vi en følelse av sommer og noe lett – selv med den mørke fargen Diva FR1195! Den legger seg som en delikat og flytende bakgrunn. En ekte diva dette! 

Denne paletten har en kjølig eleganse, og gir et elegant og voksent uttrykk. Husk: Skimrende overflater, lange gardiner, myke tepper, lag på lag med tekstiler, og varme metaller, gir følelsen av eksklusivitet.

Rustikt og etnisk: Sammen med kurv og tre, blir den mørke fargen Diva en behagelig og rolig bakgrunn til alle detaljene vi finner i vakre naturmaterialer. Alt fra strå, kurv og tekstiler fremheves godt. Så fort vi tilfører naturtoner, dempes det kjølige i fargen og det brune får en fremtredende rolle. Ikke rart denne fargen er populær. Dette er en kameleon av en farge. 


Luksuriøs stil: 
Diva er en sofistikert og luksuriøs farge og den passer godt til den moderne stilen med gull og lyst treverk. Dens mørke kjølighet skaper ro, samtidig som det er en dynamisk farge med mye varme. Fargen gir et urbant preg til rommet.


Klassisk: Beige velourer og en mønstermiks krydret med blomster, gir oss en følelse av total velvære. Og et lite hint av England!

Eksentrisk og leken: Akkurat slik man topper festantrekket med vakker neglelakk, har vi her brukt Diva-fargen på bilderammene, som står fint til veggfargen Jasper FR1197

Good mood: Moodboard er en genial måte å finne stilen du ønsker på. Plukk og miks med interiørdetaljer, blomster og personlige detaljer du er glad i. Slik finner du enkelt stilen til ditt neste rom.

Velg blant våre 42 røde nyanser. Fra perlende rosa og det intense og sterke røde - til nettopp det dypeste røde, akkurat som månedens farge Diva FR1195. Hvis rød er din favoritt-farge, så hjelper vi deg så gjerne!

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold