Gå videre til innhold
Fargerikes kunder velger ofte klikk og hent. Enkelt å bestille varer.
Fargerikes kunder velger ofte klikk og hent. Enkelt å bestille varer.

Pressemelding -

Fargerike med stor økning på netthandel

Det er enormt trykk på chatten og vi besvarer hundrevis av henvendelser hver dag, forteller Petter Sandholt, leder for netthandel i Fargerike.

Januar er ofte en stille måned i fargehandelen, men i år har nok mange behov for å gjøre forandringer hjemme. Med mye tid til overs og de samme fire veggene rundt seg, har oppussingsbehovet og trangen til fornyelse meldt seg med stort trykk, sier Markedssjef i Fargerike, Helje Beisland. Vi ser en tendens til at folk gyver løs på de litt større oppgavene, som å skifte gulv, montere solskjerming og tapetsere, fortsetter hun. På chatten spør de om alt mulig relatert til oppussing, fra tekniske spørsmål om maling, til hvilke farger de bør velge. Og i disse tider er det flott at vi kan løse alt dette via vår netthandel.

Vi tilbyr leveringsmetoder som passer kundens behov

Markedssjef Helje Beisland er imponert over kundene som kaster seg ut i nye prosjekter og lander oppussingen i en krevende hverdag. Det kan være vanskelig å motivere seg for å legge gulv, men det er tydelig at flere og flere går i gang og mestrer dette på egen hånd. Kreativiteten blomstrer der ute og med god hjelp fra våre digitale plattformer har vi mye hjelp å tilby våre kunder. Både med informasjon om hvordan å løse oppgavene, og hvilke enkle løsninger vi har for handel og transport. Vi tilbyr i dag tre leveringsalternativer, i tillegg til Klikk & Hent i et utvalg butikker.

På Fargerike.no kan du bestille varer med utlevering gratis i butikk via Klikk & Hent. Du får sms-varsling når varene er klar til henting. Ved å handle på Fargerike.no tilbyr vi også hjemlevering på kundens dør. Vi har rask og rimelig levering helt hjem med alle våre produkter på fargerike.no. Du får ferdigblandet maling, gulv eller tilbehør levert på 1-3 dager i hele Norge.

Butikkene hjelper deg

De fleste av våre 97 Fargerikebutikker holder åpent som vanlig, og flere leverer varer kontaktløst ut på butikktrappen og inn i ventende biler. Du kan også velge å få varene levert helt hjem. Ta kontakt med din nærmeste Fargerikebutikk via telefon eller mail.

Fagkunnskap på nett

Det er viktig for oss å formidle fagkunnskapen også på våre digitale plattformer. Når du handler på Fargerike.no kan du benytte deg av vår fargeside og produktvelger for god veiledning i vårt sortiment. På nettsiden vår kan du bestille gratis fargeprøver og prøver på gulv, slik at du kan teste før du bestiller det du trenger til ditt prosjekt.

Videre tilbyr vi også videomøter med våre interiørkonsulenter. I et videomøte med interiørkonsulent får du forslag på stilvalg, farger og materialer basert på dine ønsker. Du vil også få ditt eget moodboard med tips, farger, bilder og informasjon du trenger til oppussingen.

I våre butikker kan du betale med Klarna, en effektiv og enkel betalingsform, avslutter Beisland.

Disse tjeneste tilbyr vi

Fargerike.no: Nettbutikken er alltid åpen og her finner du god fagkunnskap. Fargerike.no tilbyr et bredt utvalg maling-, tapet- og gulvprodukter for alle som ønsker å skape en personlig atmosfære i hjemmet. Når du er fornøyd med handlekurven kan du velge hjemlevering og få varene helt til døra. Eller du kan benytte deg av Klikk & Hent.

Hjemkjøring av varer: Ta kontakt med din lokale Fargerikebutikk for å høre om de tilbyr hjemlevering.

Vareprøver levert hjem: Ønsker du å teste farger og gulv før du bestemmer deg, kan du enkelt bestille prøver gratis på Fargerike.no.

Digitalt hjemmebesøk: Bestill videomøte med våre interiørkonsulenter på Fargerike.no. Det er enkelt å booke time på vår nettside.

Related links

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 101 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold