Gå videre til innhold
Terrassetid: nytt fargekart til sommeren 2021, med masse inspirasjon fra Fargerike.
Terrassetid: nytt fargekart til sommeren 2021, med masse inspirasjon fra Fargerike.

Blogginnlegg -

21 nye farger til terrassen

Fargerike lanserer nytt fargekart til sommerens terrassesesong! 

21 farger er nøye utvalgt for å tilpasse seg både det moderne og det klassiske hjemmet. 

Bli kjent med alle de flotte nye fargene, for et perfekt uterom. 

På fargenavnet kan du klikke deg rett inn på din favoritt, hvor du kan bestille fargeprøve rett hjem i posten fra vår nettside. 

I våre butikker kan du se rett farge på malt terrassebord, for trygt og riktig fargevalg. 

Kan du ikke vente? Ja, da leverer vi terrassebeisen rett hjem til deg også. 

Et velment råd fra oss til deg; husk verktøy, da sparer du både tid og irritasjon! 

Lykke til med et flott resultat! 


Kastanjealle FR210010

Denne brune tonen er varm, delikat og vakker til alle uterom. Kastanjealle har glød og gir alle detaljer en egen unik farge. Til kalde fasadefarger gir den et klassisk uttrykk, og til gylne fasadefarger gir den uterommet et eksklusivt, vakkert preg.

Poppelsti FR210011

Det mørke i Poppelsti dekker godt, samtidig som den fremhever og visker ut. Poppelsti fremstår som klassisk elegant i kombinasjon med hvite og blå toner. Poppelsti oppleves også moderne og litt rampete til røde og grønne toner på eksteriøret.


Hasseldal FR210027


Den brune varme tonen gir harmoni til uterommet. Hasseldal fremstår delikat, rolig og gir en egen mykhet på flater utendørs.

Sommerask FR21001


En grå tone som minner om renvasket fjell og svaberg. Sommerask sin grå nyanse fremstår mild og delikat. Den står godt i kombinasjon med både kalde og varme farger på veggfasader.


Lindholme 210013
Nærmere naturen kan du nesten ikke komme. En dyp, gyllen og vakker tone som passer til alle uterom og fasadefarger. Lindholme har en unik egenskap ved å løfte alle farger rundt seg.Eikeland FR210014


En farge som passer like godt til det lyse og moderne, som til det nostalgiske og fargesterke. Eikeland oppleves varm og myk. Den er litt sort, litt brun og akkurat passe mørk.

Furuskog FR210015Følelsen av en barnåldekket sti i skogen, hvor trinnene blir myke og dempet. Det føles godt å gå mellom trærne, som av og til slipper solen mellom grenene. Bring denne varmen og følelsen hjem med Furuskog.

Birkelund


Det beste fra det naturlige grånede er fanget inn i denne fargen. Grått, slitt og værbitt; en æresbevisning for oss nordmenn.

Almdal FR210017En forfriskende nyanse til det moderne, hvor alle flater får en egen renhet. Almdal oppleves også sofistikert til den klassiske stilen, hvor detaljer blir løftet og fremhevet.

Bøkeskog


Naturens palett er overlegen når det kommer til å finne de myke avslappende gråvalørene. Bøkeskog er en fargetone like perfekt til varme og kalde fasadefarger.

Kirsebærdalen


Den vakre patinaen i kirsebærstammens bark er hentet frem, for å gi varme og tyngde til overflater i uterommet. Terrassebordene dine får en helt spesiell rødme med denne beisen. Perfekt hvis du ønsker å hente frem den tropiske følelsen, og en moderne stramhet til uterommet.

Seljenes


Delikate grånede toner gir uterommet en egen harmoni. Seljenes henter frem fargene vi bare finner i patinert drivved.

Dunbjørk


I overgangen mellom vinter og sommer finner vi de rene fargene. Dunbjørk er inspirert av de sarte, spede og myke tonene, rett før alle fargene eksploderer i naturen.

Løvlia


Denne lett brune fargen er delikat og fremhever treverkets flotte naturlige struktur. Løvlia er en nyanse inspirert av skogens livlige kraft og farger.

Svartorbekk


Slitte gamle tømmervegger som er brunbeiset mange ganger, får en vakker patina. Svartorbekk har et stort fargespill, hvor det det mørkeste sorte er hentet frem. Denne beisen er vakker til det tradisjonelle, samtidig som den er like lekkert til det stramme og moderne.

Bartre


Naturens myke toner blir hentet frem i denne fargen. Bartre gir assosiasjoner til vakre stener, bark og høstens tørkede strå. En utsøkt farge til alle uterom, da denne beisen innehar både det varme og kalde i sin kulør.

Ospøy


Forestill deg lyden av raslende ospeløv i sommerbrisen. Ospøy har hentet fargeinspirasjon fra den behagelige grå tonen på stammen til ospetreet.

Vintereik


Mørke, brune toner har ofte en egen sofistikert følelse. Denne fargen fremhever moderne arkitektur og utemøbler. Den delikate nyansen til Vintereik vil også passe godt til et mer klassisk uttrykk.

Aspnes


Hvite toner minner oss om lange sommerdager. Aspnes har hentet sin inspirasjon fra naturens hvitvaskede svaberg og skjell vasket i land på stranden.

Humlebøk


Humlebøk har en varm glød og en gyllen patina, som henter inspirasjon fra fargetonene til honning og rav. Denne nyansen er akkurat passe lys, og passer perfekt til både kalde og varme fasadefarger.

Vi håper du fant en favoritt! 

Kos deg i sommer. 

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold