Gå videre til innhold
Velg farger du kan leve med en stund på uteveggen. Møbler og tilbehør kan fint få en annen tone. Liker du ikke grått? Sjekk våre farger nedenfor.
Velg farger du kan leve med en stund på uteveggen. Møbler og tilbehør kan fint få en annen tone. Liker du ikke grått? Sjekk våre farger nedenfor.

Blogginnlegg -

Fargefavoritter utendørs

IDAHAUG FR5222

Rosa er en varm og tradisjonell farge som er mye brukt på bygårder. Vi i Fargerike ser gjerne flere privathus som våger å skille seg ut like vakkert. Som et sukkertøy med sin overraskende farge, gir rosa hus både glede og variasjon. Harmonisk med hvite og grå detaljer og en dør som virkelig ønsker velkommen inn!

TJUVENBORG FR5193 *beis

Sorte hus oppleves som trygge og godt forankret i terrenget. Renheten i fargen gjør at det passer like godt til eldre hus, som til de helt moderne. Vær bevisst om du ønsker sterke kontraster til detaljer, eller om du vil velge en liknende farge for en mykere overgang. Alt passer til svart.

MELBURØD FR6170

Rød er en farge som er forankret i tradisjon og tid. Røde hus ligger godt i landskapet, og med hvite kanter og staffasje, bringes nostalgien og hyggen frem. For et mer moderne uttrykk; mal vegger, dører og omramning i en og samme farge. Arkitekturen og skyggespillet skaper den nødvendige dynamikken. Lekkert og ultramoderne.

MIDNATTSBLÅ FR5085

Dempede blåfarger er nydelige ute.
De står godt til naturens egne himmelfarger, og gir en myk overgang til naturen og det grønne. Den mørke fargen fremhever husets arkitektur, og kombinert med hvite detaljer får huset et rent og definert uttrykk.
Ønsker man mindre kontraster, kan det hvite blandes med litt sort til en dusere lys grå.

STRÅGUL FR5012

Det vakre, gule huset skaper glede og gir energi. I områder der mange hus er grå og nøytrale, er det velkomment med en liten fargeklatt. Velg gjerne en dempet, varm farge med avtonet balanse til omgivelsene. En slik gulfarge er vakker gjennom hele året, og tåler konkurransen både fra intense sommerfarger og kjølig vinterlys.

SEPTEMBER FR5190

Nøytrale, lyse farger løfter husets form og detaljer på en subtil og elegant måte. Naturlig lys og skygge fremhever strukturer i treverk og omramninger, og den varme gløden gir bygningen et vennlig preg.
Den nøytrale fargen tilpasser seg bygget som en kameleon, og er derfor like godt egnet til klassiske som moderne hus.

TJÆREBRUN FR9115

Gyllen og varm brun, forankret i tradisjon og de gamle tjærebeisede stabburene. Det mørke, delikate skyggespillet i overflatene skaper den nødvendige dramatikken. Moderne hus tåler godt denne fargen. Arkitektoniske detaljer kommer til sin rett, og kan fremheves med kontrastfarger.


FARGERIKES UTENDØRS FARGEVIFTE
50 unike farger til ditt hus!

I vår fargevifte vil du finne farger som er brukt over lang tid, og som vi kjenner godt. I tillegg har våre fargeeksperter mange flere farger som trygt kan anbefales ute. Kom innom våre butikker for en fargeprat. Ta gjerne med deg bilde av huset ditt, da er det lettere å hjelpe raskt. 

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold