Gå videre til innhold
Utesesongen 2021 innbyr til hygge og glede på både stor terrasse og liten balkong.
Utesesongen 2021 innbyr til hygge og glede på både stor terrasse og liten balkong.

Pressemelding -

UTENDØRS FRISTED

Denne våren lanserer Fargerike 21 nye beisfarger til terrassedekket. De nye fargene bevarer det tradisjonsrike og klassiske, men fremhever også det moderne og enkle.

I fjor ferierte vi stort sett hjemme eller på hytta på grunn av pandemien. Og med ekstra tid valgte mange å snekre ny terrasse, trapper, benker og utekjøkken. Så i år står turen for vasking, maling og pynting – for å fullt ut kunne nyte terrasselivet.

Regner det, fortvil ikke. Det passer fint å vaske terrassen i slikt vær. Så fort dekket er tørt, kan du starte med behandlingen.

Trebehandlingene bør gjøres med en gang terrassen er ferdig og rengjort. Da får du varig beskyttelse og best resultat. Bruk litt tid på å planlegge i forkant så du finner fargene og hvilken type behandling du ønsker, anbefaler Helje Beisland, ansvarlig for maling i Fargerike.

For å komme kundene i møte med oppdaterte og tidsriktige farger, valgte vi å oppgradere og «pusse» opp Fargerikes terrassefarger, forteller Tale Olivia Henningsen, kreativ leder.

Ofte er det jo litt tradisjonelle farger vi velger ute, både på fasade og terrassedekke. Men de siste årene har vi sett en endring av fargebruk også på yttervegg. I den forbindelse er det naturlig å få nye, vakre farger å velge i. Norges fargepalett snur fra det grå mot det mer fargerike. Brune toner kommer mer og mer tilbake, kan  Henningsen fortelle.

I alle våre butikker kan du få gratis fargekart, og du kan se oppstrøksprøver av de nye terrassefargene. Det er lett å la seg inspirere og lettere å ta et godt valg, når du kan se og oppleve fargene slik de blir på din balkong.


Fargerikes egen terrassebeis kommer også i ny drakt, men med samme gode innhold. Baron terrassebeis kan du få både som vannbasert og oljebasert beis. Spør oss om hva som passer på din terrasse.

fargerike.no vil du finne bilder av terrasser og bilder av reelle oppstrøksprøver. Det gir full fargetrygghet for alle som bestiller fargen på nett. Du finner også filmer som viser hvordan du enklest skal gjøre jobben. Et godt tips er å få med både pensel, forlengerskaft og ikke minst det aller beste for å male terrassen; terrasseverktøyet Easypad, avslutter Helje Beisland.

Baron Terrassebeis er en vannbasert beis som sikrer en

vannbestandig beskyttelse av treverket.


Baron Extra Terrassebeis er oljebasert og trenger ekstra godt ned i treverket. 

pad

Terrasseverktøyet Easypad gjør jobben enklere og ikke minst mer effektiv. 

Få gode råd og tips i vår video; Beise terrassen

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 101 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold