Gå videre til innhold
Velkommen til vårt nye presserom - Fargerike
Velkommen til vårt nye presserom - Fargerike

Blogginnlegg -

Velkommen til vårt nye presserom

La oss være ærlige: Det er ikke alltid det syder av kreativitet på hjemmekontoret ... Men kreativitet eller ei, kravet om å levere godt og variert innhold i flere kanaler, ligger fast. I en hverdag med høyt tempo og like høye krav til kvalitet, kan det være godt å gå inn i et rom der ideene flommer. Og det gjør det i Fargerikes nye presserom.

Ta så mye du vil!

– Vi er veldig stolte av det nye presserommet vårt! I tillegg til alle presseskrivene, finner du også nyheter om produkter, om sesonger og ikke minst trendartikler her. Nytt av året er blogginnleggene. I blogginnleggene ser vi med skråblikk på smått og stort av det som opptar oss akkurat nå, forteller Fargerikes kreative leder, Tale O. Henningsen.

Dersom det er en spesiell sak som fenger litt ekstra, kan du enkelt hente både tekst og bilder, som vi har plukket ut til emnet. Så lenge du krediterer Fargerike, er det bare å ta så mye du vil!

Fargerike og inspirerende bilder
Gode bilder er et must både på print og i sosiale medier. I arbeidet med det nye presserommet har Tale O. Henningsen gitt bildebanken et skikkelig løft.

– Vi har en stor bildebank med tusenvis av bilder, og den siste tiden har vi ryddet opp og gjort det enklere for deg å søke opp akkurat de bildene du er på jakt etter. I bildebankens søkefelt kan du nå søke opp; produkter (maling, gulv, tapet, gardin, solskjerming osv.) ute (terrasse, eksteriør, ytterdører osv.), rom (stuespisestue, soverom osv.), farge (blå, blått, rød osv.); stil (art deco, klassisk osv.). Vi tror og håper at dette vil gi en enkel tilgang til det du måtte ønske, forteller Henningsen.

Lenke til bildebanken ligger her.

Er det noe du ikke finner, står både markedssjef Helje Beisland og Tale O. Henningsen klare til å hjelpe. Våre visittkort finner du i vårt nye presserom. Vi kan svare på spørsmål om maling, gulv, årets farge, trender og farger både ute og inne.

Mediebank

https://fargerike.papirfly.no

Brukernavn: presse

Passord: Medie2018presse

Presserommet finner du også enkelt også ved å gå inn på fargerike.no, søk presse, så kommer du rett inn.

Tale Olivia Henningsen

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold