Gå videre til innhold
Å slappe av og nyte noen velfortjente, varme sommerdager, er det vi drømmer om hele vinteren!
Å slappe av og nyte noen velfortjente, varme sommerdager, er det vi drømmer om hele vinteren!

Blogginnlegg -

Sommerdager

Enten du skal tilbringe sommerdagene på balkongen, på hytta eller i en annen by, vil du omgi deg med sommerens fantastiske farger.  Her er våre favorittfarger i sommer!

Grønt gress, blått hav, gul sol og et mylder av blomster i alle regnbuens farger. Fargene ser litt annerledes ut på sommeren. De er lysere og lettere! Sommeren er full av kontraster. Den inviterer like gjerne til late dager som til sene netter, til eksotiske reiser så vel som kortreiste besøk, og til både bruk av de duse og de knalle fargene. Reiser man i Norge, kan man bli ganske overveldet over hvor stor forskjell det er på klarheten i fargen på en blåklokke på Sørlandet og på fjellet!


Inspirert av naturen
Endelig er sommeren her med alle sine fantastiske farger. Interiørfargene er inspirert av naturen. Av blå bølgeskurte svaberg, gylne sandstrender og hvite skydotter som lager formasjoner på himmelen. Om du skal sette farge på tilværelsen i sommer, bør du la deg inspirere av naturen. Det har vi gjort!

Våre fargefavoritter
Vi har plukket ut våre sommerfarge-favoritter. Maler du sommerstua, gjesterommet eller annekset med noen av disse klassiske sommerfargene, så kan du ikke trå feil!
Velkommen inn!
Sommeren har sin egen palett. En benk eller noen fine detaljer i entreen, er hyggelig, og med hvitt og blått i fokus ønskes alle gjester velkommen inn. Et trygt og godt fargevalg.

DUS SOMMERHIMMEL FR1117

Helhet: Strålende solskinn krever solkrem, og solkrem krever strand.  Strand har sand.  Sand og solkrem krever en utedusj. Med litt pågangsmot og en malerkost, har en gammel espalier fått akkurat samme farge som hytteveggen. En privat sone er skapt. 


SOMMERNATT FR1347 

Gjestefest: Gjesterommet er for mange en stor del av sommeren. For om sommeren håper vi på gjester som kan nyte late dager sammen med oss. Lange turer om dagen, boccia-spill og prat til langt på natt.


LATE SOMMERDAGER FR1401

Sommerfølelsen: Blått og hvitt er en evig klassiker. Den mørke blåfargen i vakker kontrast til det hvite, gir oss en følelse av sommer umiddelbart. Du er litt modigere når du velger mørkeblått utendørs.

MIDNATTSBLÅ FR5085

Terrassesommer: Ute kan en slå seg ned i trappen eller finne frem et teppe, spise frukt eller lese en bok på terrassen. På gulvet. Derfor er terrassedekke en viktig del av uterommet.

POPPELST FR210011

Tips til myggfri sommer finner du her! 

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold