Gå videre til innhold
Levering av maling rett hjem er kjærkomment for mange i disse dager.
Levering av maling rett hjem er kjærkomment for mange i disse dager.

Pressemelding -

Brakkesyken kan gi ekstra tiltakslyst

Fargerikes kunder har fått en helt ny hverdag. For noen betyr det total isolasjon, for andre mer tid hjemme. Det er en stor omveltning på livene våre. For selv om vi jobber, og leker med barna eller streamer nok en film, ja så står vi der og har litt ekstra tid! Ingen skal kjøres til trening, klubber med venner avlyses og når vinduene er vasket og vintertøyet pakket bort er det fortsatt ledig tid. Ikke minst så ser en alt som burde vært gjort! Minstemannens hockeykølle som har laget merke i veggen i gangen, vinduskarmen som fikk et litt uheldig møte med vanning av julestjernen i julen, og merkene i parketten fra sist selskap. Solen er tilbake på godt og vondt. Enhver liten skavank på gulv, tak og vegger synes bedre i fullt dagslys.

Så hva gjør vi når det begynner å klø i fingrene for å få det litt finere rundt oss?

Mange tar turen til Fargerike i disse dagene, forteller markedssjef i Fargerike, Helje Beisland. Butikkene holder åpent omtrent som vanlig. Noen få har reduserte åpningstider og alle har satt inn smittevernstiltak, noe som kan gi litt lenger ventetid enn vanlig. Heldigvis har vi god dialog med våre kunder, og det finnes gode løsninger for alle. Flere av våre butikker har i dag også ekstra fokus på hjemlevering av varer. Ønsker du lite eller ingen kontakt med andre, kan dette være løsning. Varene leveres på døren, og med Vipps eller Klarna kan du unngå all kontakt. Bor du langt unna en Fargerikebutikk kan du benytte Fargerikes netthandel. Som første kjede i Europa tilbyr vi mulighet for å bestille maling i alle farger på nett, forteller Beisland. Nettsiden fargerike.no tilbyr over 100 ulike gulv og nesten 3000 farger, i tillegg til tapet, verktøy og kjemiske produkter. Nå som påsken nærmer seg, kan det være fint å gjøre i stand på terrassen. Alt du trenger til både vask og behandling finner du i vår nettbutikk. Eller få hjelp hos en av våre 100 Fargerikebutikker over hele landet. Du er ikke alene om å kjenne på brakkesyken, og et lite oppussingsprosjekt kan løfte stemningen på flere plan. Visste du for eksempel at å male krever mer kalorier enn en gåtur i raskt tempo? smiler Beisland. Du får utnyttet dagene hjemme, huset blir oppgradert, og i tillegg får du vært i aktivitet. Vi ønsker hjertelig velkommen til våre butikker for en trygg og god handel! 

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 100 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold