Gå videre til innhold
Årets Farge 2021: Himmelkyss
Årets Farge 2021: Himmelkyss

Pressemelding -

Årets Farge for 2021 er Himmelkyss

Årets Farge fra Fargerike beskriver en tid der vi ønsker å omgi oss med det naturlige og trygge.

Vi har sett mot himmelen og hentet ned en vakker og varm fargepalett. Under vår felles himmel deler vi følelsen av å være omsluttet av noe uendelig vakkert og trygt i en urolig hverdag. Vi har latt oss begeistre og berøre i en tid hvor man ikke kan ta på hverandre. Ta imot et kyss likevel. Årets Farge fra Fargerike heter nemlig Himmelkyss.

Et kyss av farge som vekker deg til en ny dag og ønsker deg en riktig god natt.

Himmelkyss FR2160

Årets Farge 2021

Solen kysser den mørke himmelen. Sart og spinkelt om morgenen og kraftig og vitalt på kvelden. Fargene solen skaper fascinerer og betar oss. Vi lar oss fengsle av øyeblikkene hvor himmelen forsiktig rødmer og når den kraftfullt står i brann. Himmelen følger tiden vi lever i og er i stadig forandring.

Fargerike fanget to av døgnets øyeblikk, rett før solen står opp og det øyeblikket den forsvinner bak horisonten. Den fargen som utpekte seg både tidlig morgen og sen kveld, fikk navnet Himmelkyss. Sammen med andre himmelske farger, samlet vi en palett med 7 nye farger som vi håper vil gi deg inspirasjon og glede.

I inspirasjonen til Årets Farge 2021 har vi tenkt på savnet av gode klemmer, sosialisering som står på vent og reiser vi ikke får gjennomført. Valgene vi tar er farget av dette, men også muligheten til å trekke oss unna og være helt for oss selv. I årets farger og interiører finnes inspirasjon fra alle verdens kontinenter. Selv om vi er hjemme og verden er snudd på hodet, håper vi du finner inspirasjon til å gjøre noe nytt. Glede deg over de nære tingene og gjøre endringer der du kan.

Velg himmelkyss for en vakker ny dag og en fredfull natt.

Klare formiddager i Europa 

Lette, beroligende farger som reflekterer lyset og bevarer dagen lenger. Supplert med lyse, naturlige materialer og speil, fremhever de en behagelig og skandinavisk stil.

Eksotisk skyggespill i Asia 


Modige farger og stramme former i vakkert skyggespill. Klare, grafiske skiller, kontrollerte penselstrøk og detaljer opp mot det minimalistiske.

Horisontens møteplass i Antarktis 


Iståkens hvite, grå og rosa nyanser ton i ton. Akkompagnert av en deilig aksentfarge og noen mørke detaljer slik som de fremstår gjennom himmelens dugg.

Mørkets magi i Afrika 


Under Afrikas høye himmel farges luften av støv og hete. Men når kvelden faller på,
forvandles himmelbildet til de vakreste, fiolette kulører og dype toner av skygge og natt.

Etnisk fargearv i Amerika 

Naturlige farger og former inspirert av det opprinnelige Amerika. Gjenspeiler hundrevis av år med stolt håndverkskultur og etnisk arv.

Brennende sol i Oseania 


Urbefolkningens fantastiske kunsthåndverk i samspill med et ungt folks lekenhet. Støvete og brente jordfarger med klare, etniske innslag – vellykket blandet med rene, lyse flater.

Fargekartet ”Årets Farge 2021” kan hentes gratis i alle Fargerikes butikker.

Mer om farger og trender finnes også på våre sider fargerike.no

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er med sine 101 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold