Gå videre til innhold
De ansatte på Fargerike Nordås gleder seg til å fargelegge Bergen. Fra venstre: Victoria, Butikksjef Ronny, Erik og Susanne.
De ansatte på Fargerike Nordås gleder seg til å fargelegge Bergen. Fra venstre: Victoria, Butikksjef Ronny, Erik og Susanne.

Pressemelding -

Fargerike åpner på Nordås

Skal fargelegge Bergen.

– Vi har lenge ønsket å etablere en butikk til i Bergen, og endelig har vi klart å finne egnede lokaler. Dette er mer enn 600 kvadratmeter ren inspirasjon. Den unike befolkningssammensetningen i området gjør at vi tror denne butikken blir en stjerne i Fargerike-familien, sier Stine Solheim, kjededirektør i Fargerike, i en pressemelding.

Ronny Arnesen, som tidligere har drevet Flisekompaniet gleder seg til å åpne butikken på Nordås.

– Folk her i området har sansen for å ta vare på det de eier og liker å ha det fint rundt seg. Vi vet jo fra Tid for hjem at folk i Bergen er interessert i oppussing og modige i innredningsvalgene. Vi skal hjelpe folk med å dyrke sin egenart gjennom farger, mønstre og design, sier Arnesen.

Interiøreksperter på hjemmebesøk

Han legger til at folk har rett til å stille krav til fagfolk.

– Vi tilbyr en rekke tjenester og har blant annet dyktige interiørkonsulenter. Vi kan komme hjem til kunden og hjelpe med oppmåling og montering av f. eks. solskjerming, men vi har også totale innredningsprosjekter hvor vi hjelper kundene med alt fra fargepalett til valg av de riktige gulvene, sier han og understreker:

– Kvalitetsbevisste og kreative kunder krever det ypperste av fagkunnskap og estetisk sans. Vi har kunnskapen og her skal du oppleve den beste servicen.

Med åpningen på Nordås har Fargerike totalt 95 butikker rundt om i landet, og er godt skodd for å hjelpe enhver med å skape et trivelig hjem.

  • De siste dagene har det vært et forrykende tempo for å få alt på plass til åpningen. Vi har jobbet dag og natt for å gjøre butikken klar, og nå gleder vi oss til endelig å få vise resultatet til kundene! Vi feirer selvsagt med kaffe og kake til alle som kommer innom, og ser virkelig frem til å fargelegge Bergen, sier Arnesen med et smil.

Related links

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 94 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold