Gå videre til innhold
Tapet i Årets farge Himmelkyss myker opp et stramt interiør.
Tapet i Årets farge Himmelkyss myker opp et stramt interiør.

Pressemelding -

Tre ulike stiler med én tapet

Farger er et av våre viktigste verktøy, sier kreativ leder Tale Henningsen i Fargerike, men ikke bare i form av maling. Tapet og gulv har også en god egenfarge som gir mye kraft og vitalitet til et rom. Når det kommer til tapet, er det et uttrykk som virkelig gir karakter til rommet. Tapet er enkelt å sette opp og gir en tilfredsstillende forandring, fordi den er så umiddelbar. Farge og tapet kan gi mange uttrykk til et rom. Vi har samlet flere tapeter i valører som passer godt til Årets Farge 2021 i en egen brosjyre, her kan alle finne sin stil, lover hun.

Tapeten Himmelkyss er utviklet  i forbindelse med lansering av Årets Farge 2021. En tapet for alle mulige stiler og rom. Her har vi satt opp tre ulike stiler til inspirasjon. 

Til den lyse og moderne skandinaviske stilen, anbefaler vi: Lyse tresorter, hvite detaljer og geometriske, stramme linjer. Sett det sammen med naturmaterialer som jute og kurv. Den skandinaviske stilen ligger vårt hjerte nært, og over hele verden er dette en populær stil. Vakkert og elegant og akkurat passe hyggelig!

Er det modernistisk eller asiatisk? Det er spennende å kombinere stiler. Og det beste av alt - det er lov! Det er du som bestemmer. Japandi er et uttrykk som har kommet for fullt de siste årene. Vi ser det i dette rommet: De stramme linjene på det hvite skapet kan ligne på de japanske veggene, shoji. Den søte lampen som ser ut som en sopp, kan minne litt om stilen i manga tegneserier? Et litt lekent uttrykk i det ellers stramme og enkle interiøret. Hver detalj er nøye plassert, akkurat slik du finner det i de asiatiske interiørene. Fargepaletten med det rosa og blå heller mot det modernistiske.

Etnisk eller Boho Chic er en en vakker og formfull stil, fortsetter Tale Henningsen. Mørke tresorter på møbler passer overraskende godt til våre nordiske lyse eikegulv. Messing og siselerte vasemønstre kompletterer interiøret. Med røkelse sendes vi via sansespråket vårt rett inn i de vakre orientalske basarene. Vi ser for oss basarhaller hvor det bugner av krydder i alle verdens farger, stoffer med intrikate blonder og eksotiske smykker. Til denne stilen er de myke fargene perfekt som bakgrunn. 

Tre stiler - en tapet! Det finnes ikke fasit, kun nye muligheter, avslutter Tale. 

Finn flere tapeter på fargerike.no.

Emner


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 99 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold