Gå videre til innhold
Tapeter gir et helt unikt preg på rommet. Det skapes dybder og strukturer som man ikke får på en malt vegg.
Tapeter gir et helt unikt preg på rommet. Det skapes dybder og strukturer som man ikke får på en malt vegg.

Blogginnlegg -

Mye fint på tapetet

Snart er det høst, og ja, vi gleder oss! Selv om det er mye som fortsetter som før, er det også noen skikkelig flotte nyheter på tapetet. Her er noen av våre favoritter.


– Vi drømmer oss bort i denne vakre skyen fra Storeys tapeter. Selv om den heter History of Art, kan den være både moderne og klassisk, mener kreativ leder i Fargerike, Tale O. Henningsen.

Kineseri og japandi: Mønstre i blått og hvitt er evige klassikere. På dette tapetet fra Wall Consept/Sandberg er den tradisjonsrike blå tonen hentet fram, og den hvite tonen er myk og har mye varme. Tapetet er fra kolleksjonen Nippon, og er helt perfekt til denne gangen i bonderomantisk stil. Mønsteret som henter sin inspirasjon fra Asia, setter en liten spiss på det hele. I følge Henningsen er kineseri og japandi to sterke stiler som vi låner mye fra og tar med oss inn i det nordiske nå. Dette romantiske tapetet gir rommet et løft uten at det blir sidrumpet eller kjedelig. 

Floraen i farger: Når vi først er i det romantiske hjørnet, må vi slå et slag for alle de florale tapetene vi har. Her har Boråstapeter latt seg inspirere av årets farge "Himmelkyss" og "Millennium Pink" med bladverk i grønt, krydret med store blomster i hvitt og korall. Dette tapetet er fra kolleksjonen Cottage Garden. Satt sammen med Subwaytiles, marmor-benkeplate, hylle og et hvitmalt vindu med sprosser, kan vi nesten lukte de nybakte bollene...

Hvis rosa blomster blir for mye, har vi et stort utvalg av tapeter med blomster i andre farger - så stilen kan du likevel få!

En stor favoritt: Dette vakre tapetet fra Solené er en av våre best likte tapeter i år. Ikke rart! Den har et voldsomt spenn! Den gir et vakkert bakteppe til alt fra det enkle og stramme til det myke og delikate. Og liker du ikke burgunder, ja, da kommer den i flere farger.

For en mer leken stil, vil mønster være naturlig. På dette tapetet er en karpedam foreviget. Dens blå og grønne toner spiller flott sammen med de røde fiskene. Dette er Japandi i en litt mer frodig variant enn vi pleier å se den. Tapetet er fra kolleksjonen Symfoni fra Wall Concept. 

Tøff tapet: Den industrielle stilen har tatt oss med storm i mange år. Setter vi opp et tapet i dette miljøet, får vi god drahjelp med en gang. Røffe tapeter som gir oss inntrykk av betong, stein og gammelt tre, henter opp følelsen av å befinne oss inne i en gammel fabrikk. Sort/hvitt i denne stilen er et must. I kolleksjonen Elements fra Storeys er det lett å finne sin stil.

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold