Gå videre til innhold
Fargerik 30-årsfeiring for Fargerike i København!

Pressemelding -

Fargerik 30-årsfeiring for Fargerike i København!

Fargerike er Norges største og eldste faghandelskjede innenfor fargehandelen, og feirer hele 30 år i 2023. Dette ble feiret med brask og bram i København, hvor 170 deltakere fra butikk og leverandører var samlet.

Fargerike har i en årrekke hatt bransjens mest tilfredse kunder, ifølge Norsk Kundebarometer. På kjedetreffets fagdag sto temaet kundebegeistring og kundetilfredshet på agendaen og kjeden har ytterligere målsetninger om å bli enda bedre innenfor dette feltet. Videre sto bærekraft i faghandelen og i bransjen på agendaen. Både Tarkett og Jotun bidro til spennende innlegg om produsentenes tiltak for å redusere CO2 utslipp i produksjon, samt fokus på produktets livsløp. Konsernsjef i Mestergruppen, Mikkel Sandvik presenterte Mestergruppens strategi og fokus på tilfredse kunder, lønnsomme medlemmer i kjedene til Mestergruppen, samt reduksjon av CO2 utslipp ble adressert.

Kjededirektør i Fargerike Stine Solheim er svært godt fornøyd med Fargerikes kjedetreff og jubileumstreff i København. Hun sier at medlemmenes kompetanse og engasjement er i en klasse for seg selv og kjeden har evnet å utvikle seg godt de siste årene med netthandel, kundeklubb og gode driftsprogrammer for medlemmene som skaper lønnsomme butikker. Det var hyggelig å feire våre 30 år i København med både medlemmer og leverandører, og vi er klare for å fargelegge Norge de neste 30 årene også, sier Stine Solheim.

Fargerike feiret 30 år
Kjededirektør i Fargerike, Stine Solheim.

På den fargerike gallamiddagen, ble det delt ut en rekke priser: Årets beste praksis, Årets butikk, Årets leverandør og den gjeve prisen Årets Fargeriker. Årets vinnere av Fargerike Awards er alle fantastiske ambassadører for Fargerikes kultur og kundeløfte, og verdige vinnere.

Vi gratulerer alle vinnerne av Fargerike Awards 2022

Vinner av «Årets beste praksis» 2022: Fargerike Østerlie i Trondheim

Fargerike Østerlie ved Camilla Jakobsen vant Årets beste praksis på grunn av sin evne til å raskt implementere kjedens nye konsepter i butikk. Fargerike lanserte i mai 2022 Kundeklubb. Fargerike Østerlie er den butikken som vervet flest nye kundeklubbmedlemmer i fjor, og var i en klasse for seg, når det kom til andelen av salget i butikk som gikk til medlemmer. Butikksjefen, Camilla Jakobsen, sier selv at de har gjort vervingen av medlemmer til en naturlig del av salgsamtalen, og at de aktivt bruker innmeldingstilbudet for å sikre seg gulvsalg. Butikken er godt i gang med miljøfyrtårnsertifiseringen og er en god bidragsyter til kjedekontoret for kjedens utvikling.

Årets beste praksis
Årets beste praksis 2022 ble Fargerike Østerlie, prisen ble tatt i mot av Camilla Jakobsen. Her sammen med prisutdeler Andreas Løveng.

Vinner av «Årets butikk» 2022: Fargerike Tromsø

Espen Stark og Roar Dalseth fra Fargerike Tromsø fikk æren av å motta prisen som Årets butikk 2022 i Fargerike. Over tid, har de jobbet systematisk og profesjonelt med å utvikle sin virksomhet i tråd med kjedens strategi og konsept. Det har de gjort fordi de har en genuin tro på at dette vil være det det beste for virksomheten i det lange løp.

Årets butikk er nærmest som en institusjon å regne innenfor oppussingsmarkedet i Tromsø. Underveis i dette arbeidet har de pushet både kjeden, konseptet, men ikke minst også seg selv. De er ikke redde for å prøve ut nye ting, og investerer betydelig inn i egen virksomhet.

Fargerike Tromsø står sterkt i hele verdikjeden og kundereisen, fra kunden har et oppussingsprosjekt til prosjektet er ferdig utført. Årets butikk tar meget godt vare på sine medarbeidere, og skolerer kontinuerlig sine medarbeidere og har over tid vist til svært gode økonomiske resultater.

Årets butikk
Årets butikk 2022 ble Fargerike Tromsø, prisen ble tatt imot av Roar Dalseth og Espen Stark.

«Årets Fargeriker» 2022: Kikkan Christoffersen fra Fargerike C. Christoffersen i Skien og Porsgrunn

Årets Fargeriker er en gjev pris som deles ut til en person som har bidratt til Fargerike-kjedens utvikling i en årrekke eller som har utmerket seg spesielt siste år innenfor kjedens strategi. Årets Fargeriker 2022 gikk til Kikkan Christoffersen, som i en årrekke har bidratt til Fargerikes og Maloramas utvikling til beste for alle medlemmer i kjeden.

Kikkan beskrives av sine medarbeidere som omtenksom, lojal, generøs, og jordnær og som en som alltid følger med på alt som skjer. Han er svært opptatt av å videreutvikle sine medarbeidere, og kompetanse og kvalitet står alltid i førersetet i alle ledd.

I bedriften er det høyt fokus på videreutvikling, vekst og bærekraftige løsninger, og bedriften har tatt en stor rolle i sitt lokale næringsliv i en årrekke. Fargerike Skien og Porsgrunn har jobbet aktivt med å sikre enestående service og kompetanse innenfor fagfeltet interiørkonsulent og fargeekspertise. De har fargelagt Grenland i flere tiår og vært medlemmer i kjeden nesten fra oppstarten. Nå er tre generasjoner involvert i driften.

Kikkan tok stolt imot prisen, og valgte å donere bort hele prispremien til Ukraina.

Årets Fargeriker
Årets Fargeriker 2022 ble Kikkan Christoffersen. Her sammen med kjededirektør Stine Solheim.

«Årets leverandør» 2022: Farveringen Gulv

2022 har vært et år med flere store utfordringer: corona, krig, råvaretilgang og prisøkninger. På tross av dette har alle våre leverandører gjort en god jobb, men noen har utmerket seg litt ekstra. Det er Fargerikes medlemmer som årlig stemmer frem kjedens beste leverandører for året som gikk. Både Jotun og Orkla kom på topp 3, men vinneren ble Farveringen Gulv. Medlemmene sier at Farveringen Gulv er en god samarbeidspartner til Fargerike. Vi berømmer spesielt leverandørens gode produkter, serviceinnstilte salgsapparat og deres tekniske avdeling i tillegg til veldig gode logistikk-løsninger.

Årets leverandør 2022
Årets leverandør 2022 ble Farveringen Gulv. Her representert av Audar Dørum og Helge Snilsberg. Prisen ble delt ut av Tale Henningsen.

Related links

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 96 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold