Gå videre til innhold
Kjededirektør Stine Solheim ønsker velkommen til kjedetreff for Fargerike 2022.
Kjededirektør Stine Solheim ønsker velkommen til kjedetreff for Fargerike 2022.

Pressemelding -

Endelig kunne alle «Fargerikere» treffes igjen fysisk!

Kjedetreffet til Fargerike 2022 ble avholdt på Gardermoen onsdag og torsdag 12.-13. oktober. I løpet av disse to dagene ble det avholdt fagdager, messe med 40 leverandører og kåring av de beste prestasjonene fra 2021.

- Dette behøvde vi nå!

Kjededirektør i Fargerike, Stine Solheim, kunne etter to lange pandemi-år endelig ønske alle «Fargerikere» velkommen til et fysisk treff.

Stine forteller at det var utrolig viktig å samle alle butikkene til et fysisk treff nå. Etter to gode år hvor oppussing har vært en fritidssyssel går bransjen inn i en mer usikker periode. Men mulighetsrommet er stort for faghandelen og for Fargerike. Med de nye eiere Mestergruppen ligger det store nye muligheter for Fargerikes medlemmer. I tillegg har kjeden fullt fokus på kompetanse og tjenester som fortsatt kommer til å være viktige for forbruker. En samlet kjede er enige om retningen for kjeden fremover.

Kjedetreffet er også viktig for å forsterke den gode kulturen og samholdet i Fargerike, og det fremmer dialog oss mellom med fokus på beste praksis. Og vi har det gøy sammen!

«Speed-dating»

Det ble også denne gangen arrangert leverandørmesse i løpet av de to dagene. I år ble det testet tidsbestemt messe, et «speed dating»-konsept der alle butikker besøker hver leverandørstand. Leverandørmessen er en viktig møteplass mellom butikk og leverandør, dette var en god mulighet for å etablere en god match eller bedre samarbeidet.

På Fargerikes leverandørmesse var det 40 stander med leverandører innenfor tapet, interiør, gardin, solskjerming, maling, verktøy, tepper og gulv. Flere spennende nyheter ble presentert, og messen skapte gode diskusjoner med fokus på opplæring og kunnskap.

Vinnerne av Fargerike Awards er fantastiske forbilder

Under festkvelden ble det kåret fire vinnere i Fargerike Awards. Dette er prestasjoner som inspirerer og motiverer alle sammen.

Vinner av «Årets beste praksis» 2021: Fargerike Larvik

Vinner av Årets beste praksis er en butikk som engasjerer seg sterkt lokalt, og jobber aktivt og godt med lokal markedsføring. Fargerike Larvik har gjennomførte «Damenes aften» med hele 300 deltakere – og det i et korona-år! Fargerike Larvik er en proaktiv og tydelig ambassadør for Fargerikes kjedekonsept som kjeden er stolte av. Butikken ble Fargerikemedlem i 2020 etter overgang fra Nordsjö Idè og Design. Butikksjef og de ansatte har tatt Fargerikes konsept til sitt bryst og virkelig satt farge på Larvik.

Wibeke Lund, butikksjef i Fargerike Larvik, er utrolig stolt av gjengen og teamet sitt. Det var veldig gøy å komme til butikken med denne beskjeden, forteller hun. Men de har allerede satt seg nye mål, for dette skal de jobbe for å oppleve igjen!

Vinner av «Årets butikk» 2021: Fargerike Valdres

Årets butikk, Fargerike Valdres, nyter ekstremt stor tillitt i sitt lokale marked. Butikken har fremoverlente og kompetente medarbeidere i alle ledd, og er best på kundeservice gjennom året. Årets butikk engasjerer seg i Fargerikekjedens drift, og bidrar til å videreutvikle konseptet. Årets butikk, Valdres, er den butikken juryen mener har utmerket seg spesielt og best gjennom året med vekst både i privat og proffsegmentet. De har også tatt riktige grep og flyttet butikken inn i nye lokaler sammen med Varmefag og Flisekompaniet. Eierne har skapt en flott interiørsenter for oppussing of fornyelse.

Butikksjef Torjei Rosendal forklarer seieren slik: De viktigste er selvfølgelig de ansatte. Vi har et fenomenalt lag som jobber godt sammen. Vi tør å utfordre hverandre og alle bidrar med innspill og utviklingsmuligheter.

«Årets Fargeriker» 2021: Berit Getz Tutrum fra Fargerike Alnabru

Årets Fargeriker er en person som inspirerer og er en rollemodell. Årets Fargeriker har et stort personlig engasjement og fokus på kontinuerlig utvikling. Årets Fargeriker er målrettet og holder seg oppdatert på kjedens fokusområder til enhver tid. Gjennom sitt positive vesen og samarbeidende lederstil, samt involvering i Fargerike kjedens prosjekter og fokusområder, er det en glede at det ble Berit Getz Tutrum som ble årets Fargeriker 2021.

Butikksjef Berit Getz Tutrum ble veldig overrasket og glad over å få denne prisen. Som hun forteller; jeg har alltid som mål å gjøre mitt beste, og motivasjonen til å yte det lille ekstra for kundene og mine fantastiske kolleger i Fargerike-familien er enda større.

«Årets leverandør» 2021: Danfloor

Butikkene i Fargerike har stemt fram årets leverandør, Danfloor. Årets leverandør har jobbet tett og effektivt med våre butikker på tross av et lite salgsapparat. I de siste årene har de vokst sammen med oss i Fargerike – de er gode på oppfølging i butikk. Danfloor har et godt sortiment og er gode på leveringer.

Per Ottar Kutsen fra Danfloor tok stolt imot prisen.Emner


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 96 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100