Gå videre til innhold
Årets Farge 2024: Ønsketegn

Pressemelding -

Årets Farge 2024: Ønsketegn

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

Den nye fargen Ønsketegn er et symbol på det skjulte og mystiske. Den inspirerer til kreativitet og inviterer til å skape spennende og tidsriktige rom. I tillegg til fargen Ønsketegn, lanseres fire nye bruntoner i årets fargekart. De lune fargene Varm Rust og Gåtefull varmer rundt oss med en lun stemning. Dette er nyanser av brunt som skjuler en rødlig undertone. Kombiner den derfor med alle rødlige toner, fra lilla til rosa, og dype rødtoner som sammen vil gløde. Fargene Yndig Te og Karamellduft er to lysere og mildere bruntoner. Avslapning og hvile vil være i fokus, og minner oss om deilige dufter fra te og karamell.

For å gi en motvekt til de brune fargene introduserer vi en ny hvit tone, Rispapir. Det gir mulighet til å skape kontraster og legger til et friskt og minimalistisk preg i interiøret.

Årets Farge 2024 favner tre spennende stiler; beundret mystikk, ubundet temperament og skjult perle. Den sofistikerte stilen beundret mystikk har endret seg, hotellstilen har gått videre, blitt mer voksen og ikke minst er den delikat og til tider litt overpolert og glatt. De brune tonene gir rommene og veggene en egen komfort.

Den personlige retningen ubundet temperament har et mer lekent uttrykk, og gir rom for et større mangfold i bruk av farger til det brune. Innen interiør ser vi utrolig mange uttrykksformer, så det å finne sin stil kan til tider være krevende. Men å bruke sine interiørfavoritter, innrede sitt hjem til sin egne private oase, å blande nytt og gammel - det gir oss en følelse av velvære.

Den siste retningen skjult perle tar i bruk både komfort og velvære. En stil som svøper oss inn i en boble hvor omverden ikke trenger inn, men vi kan bare være. Cocooning er et ord som går igjen her. Trygt, delikat og vakkert.

Navnet Ønsketegn handler om tegn vi bruker for å fortelle en historie, både det gamle håndskrevne – som et falmet brev med en vakker brun glød til det nye som ligger foran oss i en digital spennende verden. Ordet ønske tilhører det litt skjulte og mystiske – hvor du kan legge til dine idéer og ønsker.

Vi er glade for å presentere Ønsketegn som Årets Farge for 2024. Denne mystiske brunfargen og de tilhørende nyansene gir rom for å utforske forskjellige stiler og skape unike og personlige rom, sier Tale O. Henningsen, kreativ leder hos Fargerike.

Fargerike er alltid opptatt av å tilby inspirasjon, og dekker behovene til alle interiørentusiaster. Mote- og interiørtrender er stadig i endring, og Fargerike er stolte av å være en pådriver for nyskaping og personlig uttrykk. Ønsker du ekstra hjelp, ta kontakt med en av våre interiørkonsulenter – for å få et vakkert hjem.

Les mer om Årets Farge 2024: Ønsketegn på fargerike.no.

Related links

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 93 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold