Gå videre til innhold
Fargerike lanserer nytt fargekart for beis - sommeren 2024.
Fargerike lanserer nytt fargekart for beis - sommeren 2024.

Nyhet -

Lansering av nytt fargekart

Fargerike lanserer et helt nytt utendørs fargekart kun for beis.


I det helt nye fargekartet er det 24 farger som reflekterer dagens fargetrender i en etterlengtet oppdatering, deler kreativ leder Tale O. Henningsen begeistret. Fargekartet er delt inn i fire fargefamilier med sju helt nye farger. Se fargekartet digitalt her.

De 24 fargenyansene til beis spenner fra delikate gråtoner, smakfulle mellombrune toner, fra tidløse sandfarger og til de tradisjonelle mørkebrune tonene. Fargenavnene henter sin inspirasjon fra den norske naturen – de nye fargene Vikafjell, Fjellsildre og Skogbrun harmonerer godt sammen med dagens bestselgere Bark, Naust og Patina.

Beiskartet inspirerer med moderne og klassisk arkitektur, med fokus på mur og trendy mørke detaljer. Det er arkitektur med lekne detaljer som fremhever ulike stiler typisk for tiden. Fokus er gjengivelse av fargene, og ikke minst treets unike struktur i møte med beis.

De nye fargene til beis er tilpasset våre eksisterende farger til terrassebeis. I kombinasjon med våre dekkende farger til maling, får utrykket sømløse overganger. Fargene til beis kan brukes til møbler og tidstypiske spilevegger for urbane uterom, men også til tradisjonelle bygg i fjellheimen. Ingen detaljer er utelatt.

I Fargerikes butikker vil du i våre fargestudioer få profesjonell hjelp, mulighet til å utforske og sette sammen unike fargekombinasjoner gjennom bruk av våre oppstrøksprøver og fargelameller til alle husets flater. Trenger du mer hjelp – ja da kommer våre interiørkonsulenter også på hjemmebesøk.

Med dette nye beiskartet håper Fargerike å inspirere til vakre og personlige hjem.



Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold