Gå videre til innhold
Nye og gamle farger i nytt fargekart fra Fargerike.
Nye og gamle farger i nytt fargekart fra Fargerike.

Nyhet -

Årets utendørsfarger: Vi tar med oss inne-fargene ut!

Den klassiske stilen med grå og hvite hus er fortsatt populær, men trenden viser at vi mer enn gjerne tar med oss interiørfarge-favorittene våre ut!

– Det betyr deilige, delikate farger, dempet med sort for utendørs bruk. Sofistikert, nytt og med litt mer egenartet, sier Tale O. Henningsen, kreativ leder i Fargerike.

Nye og inspirerende farger

Trenger huset ditt et strøk maling utvendig – eller en helt ny farge? Da anbefaler vi deg å ta en titt på Fargerikes nye fargekart for utendørsfarger. Fargekartet byr på 14 lekre murfarger og 70 inspirerende utendørsfarger. Ifølge Henningsen gir de nye fargene identitet og særpreg, og fremhever husets arkitektoniske detaljer.

De spennende og mørke fargene har også fått sin fortjente plass. Brunsvarte farger med mye tyngde, og sort med en anelse av blått er med. De to nye retningene harmonerer godt og er perfekte til å fremheve det du ønsker, enten det er et inngangsparti, en vindusomramming eller et lekkert hagemøbel. Med disse fargene gjør du hjemmet ditt vakkert, personlig og litt trendy, sier hun.

Tips, råd og fargehjelp

Alt ser flottere ut med noen strøk maling. En ny, vakker farge på vegger, staffasje og grunnmur vil definitivt gi huset ditt et velfortjent løft. En nymalt fasade er flott, men ikke glem inngangsdører og terrasse.

– Hvis du trenger tips eller hjelp, må du huske at alle våre butikker har farge- og interiørkonsulenter som kan hjelpe deg med farger og former, både ute og inne. Ta med et bilde av huset ditt og kom innom vår butikk, eller bestill en interiørkonsulent hjem til deg for personlig veiledning, foreslår Henningsen.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold