Gå videre til innhold
1 rom + 1 gulv + 1 farge + 1 sofa + 1 unik stil pr rom =  5 ulike tepper!
1 rom + 1 gulv + 1 farge + 1 sofa + 1 unik stil pr rom = 5 ulike tepper!

Blogginnlegg -

På tide å bytte teppe? 1 rom - 5 tepper

Ta en titt på teppet under salongbordet. Hvor lenge har det ligget der, mon tro? Kan det være fra den gangen dere flyttet inn i den første leiligheten, fra den gangen det var moderne med mye mønster eller tepper med lang lugg? Om det er sant at det er mye godt i et gammelt slips, så er det antakelig en del flekker, rusk og rask i det gamle teppet også! Kanskje det er på tide å bytte?

I Norge kan vi nesten si at vi gifter oss med teppene våre! For uansett hvor vi går, så ligger det samme teppet på gulvet - år inn og år ut. Med tanke på hvor ofte vi bytter ut putetrekkene for å fornye stuen, vil vi kalle deg inn på teppet (!) og komme med et vennlig forslag: Bytt teppe også! 

Å bytte ut teppet når vi går inn i en ny sesong, er en trend vi nok vil se mer og mer av fremover. På et blunk kan du nemlig gjøre om jule-rommet eller vinter-rommet til et vårlig rom eller en sommerlig oase. Bare se hvor stor forskjell ulike tepper gjør i ett og samme rom!

Hent stilen i din Fargerikebutikk. Velg det lyse gulvet Saga Exclusive Pearl Nature krydret med fargen Merlot FR1174 på vegg og list. Puter er noe vi ikke kan være foruten, her har vi brukt putene Khaya og pute i ensfarget lin begge fra Pagunette. Teppe Cabana er fra InHouse.

Vinter på teppet: Det kan føles litt nakent når julens kos og hygge pakkes ned i esker, og da er det jo hyggelig å rulle ut vinter-teppet! Vintersesongen er ren og enkel, så hva med å bytte til et lyst gulvteppe med mønster i stua?

Se hvor annerledes rommet blir! Her har vi kun byttet teppet til Sensation fra InHouse.

Inn med noe grønt: Ta med det grønne inn! Et grønt teppe oser av glede, vår og åpne dører. Det er fortsatt litt kaldt å sitte ute, så vi tar med kaffen inn i stua, men lar døra stå åpen! Den røde fargen på veggen står godt til det grønne teppet, og er en elegant blanding av komplementærfarger.  

Nabofarger er perfekt til en lett og frisk stil. Teppet Edda Sunniva Indigo gir den mørkere røde fargen Merlot FR1174 fra Fargerike et kjøligere preg.

Lilla lavendel: Lilla er en av de store fargene om dagen, og vi kommer til å se mer lilla i interiøret! Dette lilla gulvteppet er friskt, klart og perfekt til sommeren. Den røde vegg-fargen blir kjøligere i møtet med det lilla teppet, og det litt eklektiske teppet gir rommet en wow-effekt. 

Veggfargen Merlot FR1174, blir varm og dyp når den kombineres med det gylne gulvet og Mathilde Multi-teppet med de rødlige naturfargene.

Høst i huset: Til høsten roer vi oss litt ned og trekker inn. Det vakre landskapet utenfor stuevinduet får en annen valør, og da passer det perfekt å hente inspirasjon fra jordtonene slik som i dette teppet.

Mykt, loddent og varmt. Teppet Monterey Sobel og puten Khaya fra Pagunette gir en balansert og voksen fargepalett.

Gyllen jul: Når vi igjen trekker helt inn i sofakroken, og det myke og behagelige er i fokus, nærmer julen seg jammen igjen. Hva passer vel bedre enn et mykt og deilig gulvteppe som tar opp fargene fra pynten og naturmaterialene?

Og ikke bare er trenden at vi bytter stil flere ganger i året, vi liker gjenbruk også og slår et slag for byttedesign. For når du liker lune tepper til jul, har naboen eller din beste venninne kanskje en lilla jul? Hvem har sagt at vi må eie teppene selv? 

Ja takk, både til litt nytt og noe gammelt. Det er jo ingen ting som er bedre enn å finne stilen med god samvittighet!

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold