Gå videre til innhold
Myke, vakre former og gode strukturer var en av Decorex-messens hovedtrender.
Myke, vakre former og gode strukturer var en av Decorex-messens hovedtrender.

Blogginnlegg -

Fargerikes trendrapport fra London

– Tilpasset, mykt, vakkert, fargesterkt og delikat er ord som preger høstens trender fra London, forteller kreativ leder, Tale O. Henningsen. Hun kom nylig hjem fra Decorex-messen i den britiske hovedstaden og er full av inspirasjon.

– Nå skal alt være skreddersydd, og miljøet spiller naturligvis en svært viktig rolle. Miljøet er en viktig drivkraft for hva vi omgir oss med både når det gjelder materialer og mønstre.

Her er de fire store trendene fra messen: 


Vakkert, delikat og naturlig. De nøytrale tonene har en egen mykhet i ull, boucle og lin. Taktilitet og naturens egne materialer er viktig. 

Decorex høst 2021
Naturlig og rent i myke farger. Graderinger, eller ombré effekt, på tepper, stoffer og møbler er i tiden.

Farger. Vi bruker hele fargesirkelen, og vi ser mye sterk korall, mose, teal og brente oransje-toner. Fargene er ikke nødvendigvis rene og klare, men dempet og litt «off»,  eller kan vi heller si underfundig?

Decorex messen London 2021
Vakre og dype brente farger til blå-grønne vegger.


Skreddersøm. Skreddersøm er den røde tråden som snor seg igjennom det hele og gir alt et personlig preg. Alt skal være tilpasset deg og ditt behov, uten tanke for annet enn delikate og vakre overflater. Trenden er håndarbeid og gleden ved å skape.

Decorex London høst 2021
Velg det ekte og naturlige som er tilpasset deg og dine behov.Tilbakeblikk: Både 80 og 90-tallets farger og mønstre, var tydelig tilstede på messen, men i ny drakt og krydret med midcentrys elegante formspråk.

Fra Hux på Decorex London 2021

Alt er lov, og vi vil ha det like fint hjemme som på restaurant eller hotell. Ja til velvære og nytelse, både natt og dag!

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold

Relaterte events