Gå videre til innhold
På Majorstuen står en kunnskapsrik gjeng klar til å hjelpe kundene. Butikksjef Nina foran til venstre.
På Majorstuen står en kunnskapsrik gjeng klar til å hjelpe kundene. Butikksjef Nina foran til venstre.

Pressemelding -

Vi fargelegger Majorstuen!

- Faghandelen står bare sterkere og sterkere, og for oss i Fargerike er det viktig å være tilgjengelig der folk bor, sier Stine Solheim, kjededirektør i Fargerike. - Nå er vi veldig glade for å kunne åpne enda en Fargerike-butikk i Oslo, og tilby maling, gulv, tapet og solskjerming til folk i Oslo vest.

Nina Sandberg, som har lang erfaring i Fargerike, gleder seg til å åpne butikken i Sørkedalsveien 10.

- Vi ser at det er behov for fagkunnskap om både enklere og tyngre oppussingsoppgaver. Kundene våre ønsker hjelp til å velge farger og materialer, og Fargerike Majorstuen har flere interiørkonsulenter med lang erfaring, som kommer til å være mye hjemme hos kundene. Det å få interiørhjelp hjemme, er nesten blitt en selvfølge, og da er det fint å kunne snakke med oss som har dybdekunnskap om farger, gulv, tekstil og tapet. Vi hjelper også til med oppmåling og montering av solskjerming, og det er en stor trygghet for mange å få skreddersøm som er kvalitetssikret hos oss.

- Det som er spennende, er jo å finne de gode kombinasjonene av farger, tekstiler og interiørprodukter, som gjør hjemmet til noe helt personlig og unikt. Det er de kundene som tør å velge litt utradisjonelt som blir aller mest fornøyde, sier Nina, og trekker frem noen av de kjente merkevarene som butikken fører. Tarkett, Jotun, Baron, Designers Guils, Green Apple og Storeys, er bare noen av disse.


Med åpningen på Majorstuen har Fargerike totalt 96 butikker rundt om i landet, og er godt skodd for å hjelpe enhver med å skape et trivelig hjem. Butikken på Majorstuen kommer også til å jobbe med prosjekt, og har en proffavdeling. - Butikken er på 500 m2 og vi har godt med parkeringsplasser. Metti Ademi, som med dette åpner sin andre Fargerike-butikk, er spesielt fornøyd med at de kan tilby kundene en komplett løsning. - Vi tilbyr klikk og hent fra fargerike.no og har også håndverkere tilknyttet oss, som kan utføre jobben. Det vet vi at mange kunder er glade for, sier Metti, som også er eier av Fargerike Alnabru.

- Vi er en spent gjeng som står klare til å åpne butikken, og her har vi jobbet lange dager for å gjøre det fint og hyggelig å komme til oss. Når vi selger produkter til oppussingsglade nordmenn, er det viktig for oss at butikken tar seg ekstra godt ut på åpningen. Her har vi alt fra små interiørdetaljer som gir prikken over i'en, til et stort utvalg gulv og tepper, solskjerming og maling og verktøy til alle overflater.

- Nå skal vi fargelegge Majorstuen! sier Nina med et stort smil.


Related links

Emner


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 95 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100