Gå videre til innhold
Det skal ikke stå på parketten!
Det skal ikke stå på parketten!

Pressemelding -

Nå skal det ikke stå på gulvet for Skal vi danse-deltakerne!

Vi gleder oss til å følge danseparene i årets sesong av Skal vi danse, på et av våre flotte parkettgulv! Parkett er et av satsningsområdene til Fargerike og det er spesielt moro å kunne levere til et så profilert gulv, sier Helje Beisland, Markedssjef i Fargerike.

På et profesjonelt dansegulv kan det ikke være fas mellom parkettbordene, det må være helt glatt og jevnt. Derfor fant vi et stilfullt 3-stavsgulv til studioet. Men trenden nå er bred 1-stavs og v-fas, så liker du det flotte gulvet vi har lagt i studio, har vi samme design i tidsriktig 1-stavs og v-fas. Det skal som sagt ikke stå på gulvet!

Dette blir en svært spennende sesong av Skal vi danse, og vi ser frem til mange elegante svev over parketten vår, avslutter Helje Beisland.

Emner


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 103 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS. Gulv er et av satsningsområdene til Fargerike og kjeden tilbyr Norges bredeste utvalg av gulv til alle rom.

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100