Gå videre til innhold
Hotellstilen; vakker og forførende.
Hotellstilen; vakker og forførende.

Pressemelding -

Forført av Hotellstilen

Vi ble tatt med storm av hotellstilen, sier Tale Henningsen, Kreativ leder i Fargerike. De vakre og rene, men likevel stramme rommene pirret nysgjerrigheten vår. For de fleste av oss var dette noe nytt, etter år med lysegrå vegger og lyse eikegulv.

Farger i mørke valører, vegg til vegg-tepper og ikke minst tekstiler. Meter på meter med tekstiler. Sakte, men sikkert tok vi dette med oss fra reisene våre og inn i hjemmene. Først ute var nok en mørk fondvegg, enten i supermatt maling eller med mønstret tapet. 

Sammen med de mørke veggene kom det tepper, både vegg-til-vegg-tepper og avpassede tepper, dog med et klart skille; på soverommet skulle vegg-til-vegg, og salongteppene hørte til i stuen. Lag på lag med tepper ble litt for mye for oss nordmenn! Kanskje neste runde? Oppfordrer Tale Henningsen i Fargerike. 

Hotellstilen har utviklet seg i de norske hjem. De mørke fargene på veggene ble erstattet av myke nyanser som lune blå og grønne toner, og ikke minst sandfarger. Enten i form av matte farger eller taktile tapeter. Men den viktigste trenden til denne stilen er nok absolutt gardiner. Fra vegg til vegg og gulv til tak, med skinner i taket (ja, flertall for å få frem lag på lag) eller en vakker stang. Gjennomskinnelige sheers sammen med tunge, vakre tekstiler gir mulighet for å leke med lyset, og samtidig få privatlivets fred og ro. 

Behagelig og forførende vakkert er det å være hjemme! Og det er nettopp denne deilige følelsen vi i Fargerike hjelper til med å skape. Kunsten å gjøre hus til hjem krever kunnskap om hva som passer sammen og hvilke farger som gir en avslappende atmosfære. Derfor velger flere og flere hjemmebesøk fra våre flinke interiørkonsulenter, avslutter Tale Henningsen.

10 tips til hotellstilen:

  1. Rydd bort nips, småmøbler, hauger med bøker etc. Hotellstilen er minimalistisk
  2. Gå for en høy seng
  3. Sengegavl i stoff er en viktig ingrediens
  4. Gjør plass til nattbord, helst ett på hver side av sengen
  5. Lange gardiner gir et lunt og eksklusivt preg
  6. Vegg-til-vegg-teppe er deilig å sette føttene på om morgenen
  7. Store puter og et fint sengeteppe setter stemningen
  8. Sengetøy i rett farge og design gir et rent og delikat uttrykk
  9. Ha to nattbordslamper
  10. En flott lenestol hører med – omdu har plass!

Foto: Per Erik Jæger Styling Tale O. Henningsen

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 103 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold