Gå videre til innhold
Skal du pusse opp? Denne kjeden er kundene mest fornøyd med!

Nyhet -

Skal du pusse opp? Denne kjeden er kundene mest fornøyd med!

Å pusse opp eller renovere hjemmet er noe vi nordmenn bruker mye tid og krefter på, og vi bruker hvert år enorme summer for å skape drømmehjemmet. Hvilke aktører i bransjen er vi mest fornøyd med?

Forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI har gjennom tjue år målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

Mer enn 9200 forbrukere har sagt sin mening i årets undersøkelse, og fortalt hvor fornøyde de er med bedrifter de kjøper varer og tjenester. Til sammen 185 virksomheter fra rundt 30 ulike bransjer får sin dom i årets undersøkelse.

Fargerike er nok en gang best i sin bransje, med en score på 77,2 poeng og en 34. plass totalt. Det viser Norsk Kundebarometer fra Handelshøyskolen BI. Totalt er ni bedrifter fra bransjen med i undersøkelsen. 

- Vi er svært stolt av å nok en gang være best i vår bransje, sier Linda Frid Andresen, Administrerende Direktør i Fargerike. 

- Det viser seg at kundene verdsetter vår fagkunnskap og estetiske kompetanse, og ikke minst at de hos Fargerike opplever å få god og personlig service. Fargerike er en faghandel, og vi har jobbet hardt og målrettet med å bygge en kultur i kjeden der kunden blir satt i fokus. Da er det herlig å se at kundene setter pris på oss, sier Frid Andresen. 

De andre bedriftene som er med i undersøkelsen er Jernia med en 99. plass og 71,8 poeng. Videre følger XL-Bygg (103. plass), Montér (108. plass), Coop Bygg (116. plass), Byggmakker (117. plass), Byggern (119. plass), Maxbo ( 144. plass) og Byggmax på en 146. plass. 

- At kundene er så mye mer tilfreds med oss enn våre konkurrenter setter vi selvsagt stor pris på, og jeg ønsker å takke alle medarbeidere og drivere i våre 120 butikker, avslutter direktøren. 

Tall fra Prognosesenteret viser at nordmenn pusser opp for nesten 70 milliarder kroner i året. I tillegg bruker vi nesten 28 milliarder kroner på møbler. Stue, gang, kjøkken og de voksnes soverom er rommene vi oftest har prosjekter gående i. 

Innvendig maling troner på toppen av aktivitetslisten, mens vi bytter gulv hvert sjette år. 

Den internettbaserte bokhandelen haugenbok.no oppnår en kundetilfredshetsscore på 85,7 av maksimalt 100 oppnåelige poeng, og vinner med det Kundetilfredshetsprisen 2015. Haugenbok.no er i år best i Norge til å gjøre kundene sine fornøyde.

Norsk Kundebarometer. Et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI. www.kundebarometer.com

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold