Gå videre til innhold
Norges største fargehandel lanserer nytt butikkonsept og åpnet ny butikk i Oslo!

Pressemelding -

Norges største fargehandel lanserer nytt butikkonsept og åpnet ny butikk i Oslo!

Fargehandelskjeden Fargerike lanserer i disse dager sitt nye butikkonsept. Fargerike er Norges største fargehandel, og har totalt 120 butikker over hele landet. Nå revitaliseres kjedens butikker.

Fargerike Malerboden på Stord var første butikk som fikk det nye konseptet, og 19. mars åpnet Fargerike Alnabru dørene inn til sin splitter nye butikk for første gang. Fargerike vil i løpet av det neste halvåret åpne flere butikker i kjedens nye konsept.

- Vi er svært stolte av å endelig få vise frem Fargerikes nye butikkonsept til Norges befolkning, sier Linda Frid Andresen, Kjededirektør i Fargerike.

Fargerikes visjon er ”Vi fargelgger Norge!”, og med et nye butikkonseptet mener Kjededirektøren at forholdene er lagt til rette for å leve ut denne visjonen.

- Da vi startet på utformingen av det nye butikkonseptet hadde vi to setninger på veggen. ”Stor inspirasjon” og ”Smart gjennomføring”.

- Målet med det nye butikkonseptet er å skape en fargerik og annerledes butikkopplevelse. Vi ønsker at kundene skal føle at de går inn i en fargerik verden full av inspirasjon og smarte løsninger. Og en inspirerende butikk kombinert med medarbeidernes fagkunnskap og estetisk kompetanse, er det som gjør at norske forbrukere skal ha Fargerike som førstevalg når de skal pusse opp, sier Kjededirektøren

- På en måte ønsker vi at butikken og dens medarbeidere skal oppfattes som et apotek, der medisinen vi tilbyr er fargene. Farger har enorm påvirkningskraft på oss mennesker, og kan virke som medisin for sjelen og skape økt velvære, fortsetter hun.

- Når jeg ser hvor fantastiske butikkene på Alnabru og Stord fremstår nå, så må jeg si at jeg synes vi har overgått våre forventninger. I disse butikkene kommer kundene garantert til å oppleve at Fargerike leverer godt på løftet ”Vi fargelegger Norge”, avslutter Linda Frid Andresen.

Det viktigste og mest ikoniske elementet i det nye butikkonseptet er et stort fargestudio midt i butikken. Her skal kundene jobbe sammen med butikkens medarbeidere for å utvikle fargepaletter og hele interiørløsninger med alt fra veggfarger, tapeter, gulv, solskjerming og tekstiler.

- Vi gleder oss stort over å endelig gi Oslos befolkning et fargestudio der vi kan bruke all vår kompetanse sammen med kundene for å skape hjemmet folk drømmer om, sier Åse Reksnes, butikksjef på Fargerike Alnabru.

Emner

Kategorier


Fargerike er, med sine 120 butikker, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,6 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold