Gå videre til innhold
I Norge har vi i store deler av året kaldt lys. Derfor faller vi fort for hvite toner som er brukket mot det sorte og gylne. Det er ikke så rart; det gir en vakker glød og vi får en litt varmere atmosfære i rommet.
I Norge har vi i store deler av året kaldt lys. Derfor faller vi fort for hvite toner som er brukket mot det sorte og gylne. Det er ikke så rart; det gir en vakker glød og vi får en litt varmere atmosfære i rommet.

Blogginnlegg -

Tidløse Hvite Nyanser

Tidløse Hvite Nyanser

Når vi snakker om trender, tenker vi ofte farger, men det kan like godt være nyanser, for eksempel hvite, som er en del av vårt trendbilde. Mange av oss husker fargene Cafe Latte, Bomull, Eggehvit og Vanilje som dominerte i de 1000 hjem på 90-tallet. Absolutt vakre til sitt bruk. Tidstypisk for tiden nå er hvite nyanser med litt mindre gule toner og litt dunklere.  

På samme tid som vi har trender, vil vi ha klassiske farger som varer. Her har vi samlet fire hvite nyanser som vi har valgt å kalle Tidløse Hvite Nyanser. 

Favoritt: Perfekt Hvit FR1400 

Perfekt Hvit FR1400 har en lett gyllen tone, som glir elegant inn til alle farger. I bruk sammen med andre hvite farger er den overlegen. Den passer like godt til varme farger som til kalde. En av våre absolutte favoritter. Vi bruker den gjerne til alle rom.

Fargerike utviklet i 2015 Perfekt Hvit, for at den skulle passe sammen med fabrikkmalte vinduer og dører. Fabrikkmalte interiørdetaljer kan ofte fremstå som litt gule, spesielt til kjølige farger. Perfekt Hvit er derfor en god farge til geriktene, nesten som en brobygger mellom gulhvite og kjølige farger. Med dette var en ny favoritt skapt, ikke bare til lister, men også til vegg og tak. 

Favoritt: Flanell FR1061

Flanell FR1061 er en lys brun tone som passer til alle rom. Akkurat som tekstilet den er kalt opp etter, er den både varm og unik i sitt myke uttrykk. I en stue vil den gi ro, hygge og kos.

Vi liker å bruke Flanell sammen med naturmaterialer, og med en dash sort blir den litt strammere!

Favoritt: Ren Hvit FR 1050 

Ren Hvit FR1050 Er en farge som minner oss om sommer. Ved kysten forsterkes den maritime følelsen av det hviteste hvite.

Uttrykket blir rent og elegant, spesielt ved å tilføre blått og rødt i tekstiler og interiørdetaljer. 

Favoritt: Greige FR1424

Greige FR1424 er en farge som har et lett grålig slør over den gulhvite tonen. Det grå sløret gir fargen et sofistikert og elegant preg, noe som både passer til en klassisk og en moderne stil.

Greige har hentet sitt navn i det latinske språket, og fargenyansene har ofte blitt definert som «vanlige og ordinære». I dag vil man nok benevne dem som et slags giftemål mellom grått og beige, hvor det finnes mange valører. Greige-tonene har gjennom alle tider vært populære, og i 2013 fikk de et nytt oppsving i Norge. Fargen på bildet over er en av flere nyanser som ble hentet frem av Fargerike. En evig klassiker kan vi kalle den.

Fargerikes fire tidløse nyanser I hvit.


Emner

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold