Gå videre til innhold
I år er alt lov, så lenge en pynter litt ekstra!
I år er alt lov, så lenge en pynter litt ekstra!

Blogginnlegg -

Nå skal det pyntes

Nå skal det pyntes 

Siden fjorårets julefeiring ble en litt stusselig affære for mange, er ekspertene enige om at nordmenn kommer til å pynte mye til jul i år! Nå skal vi dekorere både innendørs og utendørs med lys, lykter, kranser og stjerner. Noen av oss er godt i gang med pyntingen allerede, og det er ikke så dumt. Ifølge en amerikansk psykolog er nemlig mennesker som pynter tidlig - og mye - til jul, litt lykkeligere enn andre, så nå er det ingen grunn til å begrense seg!

Lilla toner hører adventstiden til.

Noe nytt, noe gammelt

Farger og høytid er tett forbundet. Gul hører påsken til og lilla er adventsfargen. Jula er rød og rødt er fint, men kan det bli i rødeste laget? Både hvitt, gull, sølv og grønt er jo også fine farger i jula, og vi ser det på både tekstiler og pynt.

Det er ikke bare på pynt og dekor at rødfargen blir utfordret. Selv de klassiske, røde juleblomstene har fått konkurranse av varme farger som kobber, konjakk, brunt og burgunder.

Grønt og rødt er en sikker vinner i julen.

Trender og tendenser

Hver jul ser vi nye trender og tendenser. I fjor var det gull som gjaldt i mange julehjem og i år mener ekspertene at det er klart for sølv. Når det er sagt så er den største juletrenden å være tradisjonell. Vi nordmenn velger nemlig ganske tradisjonelt i jula. Vi pynter med en salig blanding av moderne figurer og ting som har gått i arv. På oldemors broderte juleduker står det like gjerne stramme tinnsoldater med nøtteknekkergap som yndige porselensengler. Denne blandingen av nytt og gammelt gjør stilen både personlig og unik.

Dekk opp med lys, dekketøy og stoffservietter!

Fra hverdag til fest

En enkel måte å forvandle boligen om til et julehjem på, er å bytte ut hverdagen med nye tekstiler. Plusser du på med en naturlig jule- krans og levende lys så er du straks i mål - og hvis det er noe du mangler, så kan vi kanskje hjelpe deg! 

Kos deg med pyntingen og riktig god jul!

Ønsk gjester velkommen med tente lykter. I alle våre butikker finner du din favoritt.
Tekst: Core Content for Fargerike til Bonytt´s 80 år jubileum. 

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold