Gå videre til innhold
Som februar-favoritt velger vi oss Støvete Blå! Er det en av våre vakreste farger?
Som februar-favoritt velger vi oss Støvete Blå! Er det en av våre vakreste farger?

Blogginnlegg -

Månedens farge-favoritt: Akkurat nå? Støvete Blå!

Alle elsker blått! Ja, blått er faktisk en av våre favorittfarger, og derfor velger vi Støvete Blå til månedens farge.

Februar er en kjølig måned, og nettopp kulde er noe vi assosierer med blått. Vi tenker kanskje også på himmel og hav når vi hører om blåfargen. Både menn og kvinner elsker blått. Kanskje det er fordi det finnes så mange ulike blåfarger? Blåfargen kan være mørk, dus, kald og klar, og fargen er enkel å kombinere med ulike stiler. Støvete Blå er en av Fargerikes eldste farger, så det var ikke vanskelig å finne gode og inspirerende bilder å vise frem. Her er det bare å nyte!

Slør: I Fargerike har vi hatt egne farger i over 25 år, og Støvete Blå er en av våre eldste farger. Er det lov å kalle en blå farge varm? Ja, og som navnet tilsier har denne blåfargen en støvete overflate - nesten som et slør i en varm tone.

Blå sommer: Ingen farge passer vel sommeren bedre enn blå! De lyse og lette sommerdagene i Norge gir oss gjerne assosiasjoner til blå himmel og blått hav.

Velkommen inn: Blått smyger seg inn i hjemmene våre, og det starter gjerne allerede i gangen. Blått og brunt er en sikker vinner, og en evig klassiker. Den rene blåtonen er vakker og ønsker varmt velkommen.

Good mood: Er du på jakt etter den riktige stilen til et av rommene i boligen din? Lag deg et moodboard! Et moodboard er vakkert i seg selv og kan gi inspirasjon til ulike fargekombinasjoner.

Sov godt i blått: Forskning viser at vi sover godt i rom med kjølige blåfarger. Kanskje finner du roen med denne vakre blåfargen på veggen?

Kjøkkenhygge: Blått er tradisjonelt og klassisk. Før i tiden ble gjerne blått valgt på kjøkkenet, etter sigende for å holde fluer unna. Blått er fortsatt en populær kjøkkenfarge, og fargen står perfekt til de brune og vakre gulvene, og til listene som er malt i Perfekt Hvit FR1400.


Lunt og fint: Sammen med treverket og de rustikke detaljene, gir denne spisestuen en lunhet til den vakre og delikate blåfargen på veggene.

Lyst og lett: Blått står veldig fint til lyst treverk.

Stram opp: En vakker og rolig stue som dette, får et litt strammere uttrykk med en blå fondvegg.

Skandinavisk stil: Den skandinaviske stilen med lyst treverk og enkelt interiør, passer perfekt til den støvete blåfargen.

Trenger du inspirasjon eller hjelp til å velge riktige farge? I Fargerikebutikkene hjelper vi deg gjerne!

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold