Gå videre til innhold
Til sommerminnene 2016 er terrassen er rommet vi liker best.
Til sommerminnene 2016 er terrassen er rommet vi liker best.

Pressemelding -

SLIK VIL VI HA DET UTE NÅ – SOMMERTRENDER 2016

Her er noen nyttige tips, fra vår kreative leder Tale Olivia Henningsen.

Dekke; i Norge er det kaldt, men varme i gulv ute, ja det er jo som å fyre for kråka! Så ja de fleste av oss velger terrassebord, og disse bør en ta vare på, vi anbefaler å beise for å beholde gode minner videre. I vårt nye fargekart finner du 21 gode farger til din terrasse, alt fra svale grånyanser til mørke og røffe flater.

Vi har kombinert våre terrassefarger mot ulike farger som står til det utvendige huset, fordi vi får ofte spørsmål, hva passer best til mitt hu? Grått? Brunt? Eller skal jeg gå for noe nøytralt? Så derfor har vi lagt til hus farger ved siden av beisfarger. Når dette står klart er det dermed på tide a jazze det hele opp. Her er våre best tips for sommeren 2016!

DET TRADISJONELLE BLÅ UTEROMMET

En norsk favoritt er brunt, hvit og blått! Vi snakket om det i fjor også, så dette er en farge som blir her en stund. Det brune og blå satt sammen med sammen med kurv, perfekt klassisk stil. Og ja, den norske sommerdrømmen lever godt her. Nostalgiske blomster, ruter og striper i stoffer gir det hele et litt mer moderne preg. For selv her kan en leke seg litt med mønstermiks. Husk at tepper kan også brukes ute, det gir terrassen akkurat den siste behagelige touchen. Videre kan du kombinere med lune lykter og potter i blått med lavendel. Hvem har ikke lyst til å slå seg ned her. Som dere sikkert ser, det er mange blå farger, ikke bare 1 og det er noe en trygt kan gjøre, for himmelen skifter hele tiden, fra det lyseste blå til nattehimmelens mørke deilige bakgrunn for stjernene.

DEN MEDITATIVE HAGEN

En hage kan ha mange uterom, og det er vel nettopp dette som er så deilig. Mulighet å finne sin egen lille plass, uforstyrret fra alle de andre. Yoga og meditasjon er en av de store trendene akkurat nå. Og vi vet, dette kommer til å bli mye større!

Så selv om vi nesten (!) alltid anbefaler farger, kan et zen rom ute med alle sine jordlige farger fra naturen gi en perfekt ramme for bruk av monokrome farger. Der du henter inspirasjon og ro til ligg egentid bort fra hverdagen. Vi har fylt opp med enkle stilrene møbler. Strå som vinden drar igjennom, ja her kan en senke pulsen og finne ro.

Sener på kvelden kan en slå ut håret, servere drinker og gi uterommet mer farger. Noen tepper, puter og drinker, ja da kan festen bare starte.

DET KULE UTEROMMET

Ønsker du en litt mer leken og ung stil, Slå deg løs, velg moderen møbler, i det siste er det ubegrenset av kule møbler som tåler å stå ute. Bare noen år tilbake fantes ikke dette, hvis du ikke hadde en fet lommebok da! Med dette som utgangspunkt, er striper perfekt. Striper i masse farger. Og så masse morsomme tallerkener og vaser i spreke farger. Som her i voksduk. Utrolig deilig til sommerens grillparty, hvor ketchup og barbecue dressing er hovedingredienser. Småbord rundt om, fylt med fargerike lys, perfekt!

DET EKSOTISKE UTEROMMET

Den tropiske stilen har kommet for å bli, vi trekker dette med oss i år også. Men nå ikke bare med grønne detaljer, men masse rosa. Og ikke vær redd, dette er ikke en døgnflue for 2016, hele trendbilde sier 2 ting, det eksotiske blir hos oss en god stund, og ja dere hører riktig nå gutter, rosa er den nye nøytrale.

Hos oss bugner det av fargerike puter med flotte eksotiske mønster. Fyll på med masse puter, de trenger ikke å matche, sett sammen de kuleste plantene du finner i fargerike potter, sett frem flere småbord, de trenger ikke ha samme form eller materialer. Har du en kveld er det fort gjort å male et lite bord i din favoritt farge. De tradisjonelle sofaene som har kommet for å bli får en helt annen stil med fargerike pledd og puter. Om kvelden kjøp deg en lysslynge, det skaper en god og fin stemning til uterommet, og hvor en fort får følelse av de utenlandske rytmene .

Også vårt beste tips! Har du mer lyst på lilla, ja så bruk det! Det er viktigere å nyte de få dagene vi har! God sommer! 

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 120 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,6 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100