Gå videre til innhold
En av Fargerikes nye farger for høsten heter VERVE FR1459: Foto Sveinung Bråthen
En av Fargerikes nye farger for høsten heter VERVE FR1459: Foto Sveinung Bråthen

Pressemelding -

Høstens trender

Høsten er både den travleste og den fineste tiden for oss i Fargerike. Ikke minst for alle butikkene våre, som nå mottar masse nytt. For det er akkurat nå nyhetene for vinteren slippes. Det er tepper, tekstiler, interiørvarer og ikke minst tapeter. For ikke å glemme alle de nye flotte fargene som vi skal gjøre oss kjent med. Vår egen Årets Farge 2019 må vi vente med til november.

Etter noen hektiske uker med messer og lanseringer i både inn- og utland kommer dagene hvor vi skal trekke alle trådene sammen. For hva er det som kommer til å prege interiørbildet i nå til høsten og langt ut i neste år? Ja, kanskje enda lenger?

Hovedtrendene på fargene vi ser over alt er veldig tydelige. Det er rolige naturfarger som kommer til å prege interiørbildet fremover, sier kreativ leder Tale O. Henningsen. Vakre nyanser hentet fra naturen. De er dempede, varme og myke. Fargene som minner oss om innhøstningsklare åkrer, mosekledde skråninger, morgendis og slitte låvevegger. Alle er med på å prege en varm og lun tid i norske hjem. Vi forlater det rene grå og tilfører kulør. Gult, grønt, blått og rødt; alle farger er med.

Og er det så kjedelig alt dette lune og dempede? Nei, vi syns ikke det, sier hun. For som et motstykke til alle disse delikate og varsomme fargene så dukker det opp intrikate mønster. Disse danner skygger og lekenhet i teppene og gir de tapetserte veggene en vakker todimensjonal mykhet. Interiørartiklene vi finner nå er enten helt rene i uttrykket, der det er materialet i seg selv som er det viktige, eller de har en taktil overflate. Tekstiler henter opp alle disse elementene. Metallene vi velger nå har også dette mangfoldet av farger i seg, alt fra rosegull til krom. Dette finnes i tepper, tapeter og på interiørartikler.

Vi omfavner disse varme, gode fargene som gir oss ro, fred og harmoni. Perfekt for en ny vinter her oppe i nord avslutter hun. 

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 110 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,6 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100