Gå videre til innhold
Halvor Bakke lanserer nytt fargekart for Fargerike!

Pressemelding -

Halvor Bakke lanserer nytt fargekart for Fargerike!

Alle fargene er blandet av Halvor i en av Fargerikes 111 butikker. Halvor forklarer: 

Det har vært viktig for meg å finne frem til supplerende farger, slik at kartet får en komplett skala. Spesiellt har jeg vært opptatt av de grå nyansene, som det nå er 10 flotte varianter å velge mellom! Grått er en genial basis for alle rom og kan enkelt kompineres med alle mulige andre farger om man ønsker!

Alle de eksisterende skalaene har blitt utvidet, slik at du får enda flere varianter å velge mellom.

Klikk HER for å bla i fargekartet

Årets Farge

Grønntonene er mer populære enn på mange år, og de eksotiske grønne nyansene, med inspirasjon fra den greske naturen, har fått én ny nyanse, Mykonos. Nyansen gir klare assosiasjoner til vakre olivenlunder, velvære og late sommerdager.

Grått er ikke bare grått

Forskjellige nyanser av grått har sneket seg inn på bestselgerlistene til Fargerike, og flere av disse kommer fra Halvors Favoritter vol 1.0. De mest populære har vært det spennende alternativet til hvitt, Stockholm FR1020 i den ene enden, og den dramatiske, men elegante Amsterdam FR1026 i den andre enden. Det er stor etterspørsel etter flere nyanser av disse gråtonene, og med København, Paris og Madrid dekkes det økende behovet for nyanser av grått i dette kartet sammen med det tidligere lanserte Nyanser av Grått.

Cat Key FR1012 - mørk, glamorøs og fyldig

Cat Key er som en moden aubergine, den har helt spesielle egenskaper, og passer perfekt på soverommet. Den er perfekt nå som vi nærmer oss høst- og vintersesongen, og kan på spennende måte kombineres med Årets Farge, grønt.

Den perfekte bakgrunnsfargen

St.Maarten FR1203 er en lavendeltone som har den unike egenskapen at den fremhever fargene rundt seg. Den harmonerer med de fleste andre farger, og er spesielt vakker mot gull, nyanser av brunt og ikke minst grønt.

Klassiske og trygge valg

Med Halvors Favoritter vol 2.0 er du sikret klassiske og gode farger, som vil være aktuelle i mange år fremover. Fargene er enkle å kombinere med hverandre, og også med farger fra andre kart. 

Alt bildemateriell ligger i vår mediebank, under tema fargekart:

adresse: fargerike.papirfly.no
brukernavn: presse
passord: medie2012 

Klikk HER for å bla i fargekartet.

Emner

Kategorier


Fargerike er Norges største fargehandel, med 111 butikker over hele Norge. 

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100