Gå videre til innhold
 6 Fargerike Awards ble delt ut, og Borge ble «Årets Leverandør 2019».
6 Fargerike Awards ble delt ut, og Borge ble «Årets Leverandør 2019».

Pressemelding -

Fargerike hedrer årets beste prestasjoner

Fargerike Awards bygger kultur

Kjedetreffet til Fargerike ble avholdt på Gardermoen lørdag 1. februar 2020. Her ble fire ulike Fargerike Awards for 2019 delt ut under festkvelden og det med 370 feststemte deltakere som publikum. For Fargerike kjeden er dette med på å bygge en kultur som gir rom for å snakke om ulike former for gode prestasjoner. Det synliggjør også de mange tiltak i butikkene som er med på å forme de beste kundemøtene og resultatene i faghandelen. Det gir stolthet, motivasjon og inspirasjon til både ledere og medarbeidere.

Leverandørmesse – en viktig møteplass

Det ble også arrangert en stor leverandørmesse søndag 2. februar i forbindelse med kjedetreffet. En møteplass for butikker og leverandører for både produktnyheter, kunnskap og opplæring, fokus på kommende eksteriørsesong og selvsagt gode messetilbud. For mange er det også en flott mulighet til å få en ny og bedre dialog med leverandører eller butikker.

På Fargerikes leverandørmesse var det 40 stander med leverandører innenfor tapet, interiør, gardin, solskjerming, maling, verktøy, tepper og gulv.

Flere spennende nyheter og produktpresentasjoner fra de store leverandørene samt flere helt nye leverandører som viste seg frem på messen. Her var det også inspirerende stander, hvor leverandører som Tarkett og Borge denne gangen hadde samarbeidet om en felles stand. En tapetleverandør og en leverandør av gulvprodukter er jo en super kombinasjon.

Vinnerne av Fargerike Awards

Vinner av «Årets Beste Praksis» 2019 ble Fargerike Kongsberg.

I et utfordrende marked har eier og daglig leder, Ingar Råmunddal og hans medarbeidere i Fargerike Kongsberg gjennom 2019 vist en sterk innsatsvilje og endringsvilje for å snu et negativt resultat til et positivt resultat. Det lover godt for lokalmiljøet og arbeidsplasser at de har gjort mange inspirerende tiltak. Alle i butikk-teamet vet at fornøyde kunder er det aller viktigste, og de legger ned mye trening og personlig sjel slik at hver eneste kunde skal få den aller beste kundeopplevelsen når de skal pusse opp sine hjem og hytter.


Vinner av «Årets Butikk» 2019 ble Fargerike Malern i Mysen.

Fargerike Malern på Mysen er nærmest som en institusjon å regne i sitt lokale marked. Butikken har et så godt renommé blant sine kunder, at flere kommer langveis fra. De er tett på sine kunder og sette deres behov og ønsker fremst. De kan også tilby sine kunder interiør konsulent og håndverkere for de som ønsker mest mulig av jobben utført.


Vinner av «Årets Fargeriker» 2019 ble Børre Aanonsen fra Fargerike Arendal.

Eier og leder av Fargerike Arendal ble overrakt prisen ved blant annet alltid å sette sine medarbeidere først. Børre har vært med på å fargelegge Arendal i mange år. Han sørger for engasjement og kunnskap hos enhver medarbeider og det gir gode resultater og flotte kundemøter.


Vinner av «Årets Medarbeider» 2019 ble Maria Midthassel fra Fargerike Malerbua i Farsund og

Andrius Haukeland fra Fargerike Os.

Begge disse medarbeiderne ble nominert av sine butikkledere. De anerkjennes for et stort engasjement i sine jobber, dedikasjon i kundemøter og ønske om å utvikle seg selv og butikken.

Fargerike-kjeden

Fargerike som er en del av Malorama konsernet, er Norges største faghandelskjede og har 101 butikker lokalisert over hele landet. Fargerike tilbyr et bredt utvalg maling-, tapet-, gulv-, og interiørprodukter for alle som ønsker å skape en personlig atmosfære i hjemmet. Fargerike utfører også oppussingsjobben gjennom malere og gulvleggere. Fargerikes egne interiørkonsulenter presenterer forslag til løsning og holder i prosjektet fraA til Å for de kunder som ønsker det.

For inspirasjon og nærmere informasjon om Fargerikes produkter og butikker, gå inn på www.fargerike.no

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 101 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100