Gå videre til innhold
Kjededirektør Stine Solheim ved åpningen av årets kjedetreff for Fargerike, som i år også feirer 30 fargerike år.
Kjededirektør Stine Solheim ved åpningen av årets kjedetreff for Fargerike, som i år også feirer 30 fargerike år.

Pressemelding -

Fargerike er bransjevinner i Norsk Kundebarometer for 10 år på rad

Hvert år kårer handelshøyskolen BI bedriftene i Norge som leverer de beste kundeopplevelsene. I årets kåring fikk Fargerike topplassering i sin bransje og all-time-high på lojalitet og kundetilfredshet.

- Gratulerer til alle i Fargerike for en fantastisk prestasjon! I årets kåring fikk vi en god økning og landet for første gang på over 80 i score. Fargerikes butikker scorer dermed igjen best i bransjen. Vi har en god økning, fra 79,2 til 80,6. Det er kun 17 bedrifter som nådde over 80 poeng, og kan skilte seg med at de har begeistrede kunder, sier Stine Solheim som er kjededirektør i Fargerike.

- Kompetanse, service og kvalitet i alle ledd blir verdsatt av kundene våre og skaper en langsiktig relasjon til Fargerike. I perioden vi går inn i nå med strammere privatøkonomi er vår relasjon til kundene noe av det viktigste vi kan jobbe med, forteller Solheim.

Fargerike har bransjens mest fornøyde kunder – for 10 år på rad. I tillegg kom Fargerike på plass nummer 14 på listen over de aller beste bedriftene i Norge.

- Årets plassering i Norsk Kundebarometer 2023 inspirerer til videre arbeid. Vi klatrer gjerne opp til topp 10 om et år eller to, sier Solheim.

- Fargerike kommer svært bra ut i årets undersøkelse og kommer inn på 14. plass av 159 målte bedrifter. De er også på førsteplass i kategorien «Øvrig handel». Resultatet er imponerende og med en kundetilfredshet på 80,6 poeng er Fargerike en del av en eksklusiv liste med bedrifter som kan si at de har begeistrede kunder. Dette er den høyeste kategorien i vårt rating-system. Resultatet vitner om at Fargerike evner å levere på kundenes behov på en svært god måte, sier høyskolelektor Pål Rasmus Silseth som jobber ved Institutt for markedsføring på Handelshøyskolen BI.

Om Fargerike
Fargerike er Norges største fargehandelskjede med over 95 butikker i Norge. Butikkene tilbyr et bredt utvalg maling-, tapet-, gulv-, solskjerming- og interiørprodukter. Fargerike har egen nettbutikk og fysiske butikker med kunnskapsrike medarbeidere som jobber med trender innen farger, gulv, oppussing og interiørdesign.

Les mer om Fargerike: https://www.fargerike.no/


Kontaktperson:

Stine Solheim, kjededirektør i Fargerike

stine.solheim@fargerike-norge.no

+47 97 97 43 05

Related links

Emner

Kategorier


Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 96 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold