Gå videre til innhold
Dette blir sommerens tre store trender!

Nyhet -

Dette blir sommerens tre store trender!

Friske farger og sol gir deg energi, og i sommer kommer vi til å preges av tre trender.


Akvarell

I sommer skal vi tilbake til 80-tallet, og gå sommeren i møte med friske og lyse farger.

- I år er akvarelltonene over alt; i møbler, tapet og tekstiler, gjerne i kombinasjon med metalliske nyanser som gull og lyse tresorter, sier Tale Henningsen, Kreativ Leder i Fargerike.

- Lyseblå nyanser er særlig i vinden, og flatene er gjerne forsiktig malt med kun en touch av kulør. Detaljer som porselen og luftige tekstiler er med å gi et romantisk og litt nostalgisk uttrykk til denne trendretningen.


Frodig Paradis

Bort med det minimalistiske, inn med jungelens mangfold. Skap ditt eget tropiske paradis med frodige planter, fargerike fugler og kraftige jungelmønster.

- I denne trenden handler det om å vise personlighet og om å tørre å bruke friske, klare farger. Vi får et gjensyn med morsomme retroelementer som rosa flamingoer og plastikkmøbler i sterke farger, mener Fargerike.


60-tallet

Det energiske 60-tallet er en stor inspirasjonskilde i sommer, og gjør seg synlig i form av organiske former og klare farger.

- Vi ser tekstiler i store geometriske mønster, gjerne klassikere som hentes frem i nye farger. Dette er en stil som innbyr til fest, og passer perfekt til uterommet, sier Tale Henningsen.

På sommerens fester skal du setter stemningen med fargerike drinker og servere retroinspirert fingermat til tonene av Diana Ross & The Supremes. 

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold