Gå videre til innhold
Ytre deg selv med ytterdører.
Ytre deg selv med ytterdører.

Blogginnlegg -

Ny ytterdør på et blunk: Gjør et fargerikt førsteinntrykk

De som sier at fasaden ikke betyr noe, har ikke sett en nymalt ytterdør!

Det er lett å tenke at ytterdøren må være hvit, men det er jo ikke sant! Bare tenk på alle de fargerike dørene du har sett både her hjemme og på ferie i utlandet. De forfriskende blå, rosa, grønne eller gule dørene gjør noe med humøret. 

Rosa ytterdør i fargen Majavatnet FR5221 fra Fargerike.

Friskt førsteinntrykk
Ønsker du en rask og effektiv fornyelse, er det perfekt å starte med å male ytterdøren i en ny farge. Som du vet så er inngangsdøren det første gjestene ser når de kommer på besøk, så hvorfor ikke vise din personlighet og gjøre et fargesterkt førsteinntrykk? Enten du velger en fargesetting i like nyanser eller bestemmer deg for et mer fargerikt uttrykk, kan huset ditt endre karakter og få et personlig preg på et blunk.

En vakker grønn dør Grønn Empire FR6110 fra Fargerike.
Rask og rimelig fornyelse
Ytterdøren kan veldig gjerne skille seg litt ut fra resten av huset, og ved å male den kan du gi inngangspartiet og huset en ny identitet og et personlig preg med ny maling. Enten du velger å male døren i like nyanser eller bestemmer deg en ny og spennende farge, så er det en rask og rimelig måte å fornye boligen på. 

Klassisk med blått, hvitt og brunt, Havn FR5016 Fargerike. 

Bevare meg vel
En ting er estetikk, men ved å male ytterdøren bevarer du den også bedre. Dører som lever med vær og vind får nemlig hard medfart, og da er det viktig å være nøye med vedlikeholdet. Med et nytt strøk maling bevarer du dørene på huset lenge. Så hva venter du på? Kanskje du er klar for å friske opp fasaden? I Fargerike gir vi råd både til ny farge og ikke minst riktig produkt. 

Ytterdør i fargen Melburød FR6170 fra Fargerike.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tale Olivia Henningsen

Tale Olivia Henningsen

Pressekontakt Kreativ Leder, Fargerike PR, inspirasjon, fargeekspert, trender 93089100

Relatert innhold